Algemeen

'Suicide Squad' krijgt groot openingsweekend

De film zou 125 miljoen dollar verdienen in de VS.

door Jim Pedd om 13:51 in Algemeen
The Hollywood Reporter meldt dat Warner Bros. en DC Comics groot succes gaan beleven met het openingsweekend van Suicide Squad. De film zou openen met 125 miljoen dollar, een bedrag dat nog flink kan groeien. De verwachting is dat de studio nog veel reclame maakt tijdens de San Diego Comic-Con en dan zou het bedrag nog hoger kunnen worden.

Suicide Squad komt, mocht het openingsweekend op 125 miljoen dollar blijven steken, vlak achter Deadpool (132 miljoen dollar) binnen, maar ver voor X-Men: Apocalypse (65 miljoen dollar). Marvels Guardians of the Galaxy opende in augustus 2014 nog met 94,3 miljoen dollar.

De film zou het met 125 miljoen dollar minder goed doen dan Batman v Superman: Dawn of Justice, dat eerder dit jaar debuteerde met 166 miljoen dollar. De films verschillen natuurlijk flink van elkaar, want waar Batman (Ben Affleck) in Batman v Superman een echte held was, is hij nu meer een schurk voor slechteriken.

In Squad probeert een groep schurken de stad Midway City te redden. Vanaf 4 augustus in de bioscoop.

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

YOLO

Avatar

Batman, een echte held in Batman v Superman? Right!

afbeelding

Ed Crane

Avatar

Inderdaad, de bedoeling van de film was juist dat je als kijker grote vraagtekens zet bij Batmans handelen, dat hij door omstandigheden over het randje is gegaan en dat hij zelf een soort halve (of hele, mocht je dat vinden) badguy was geworden.

Decepticon

Avatar

Ik weet niet of Suicide Squad die 125 miljoen gaat halen, hij zal veel concurrentie hebben van Jason Bourne in zijn 2e week. Ik ben benieuwd.

horizon

Avatar

Ed Crane "Inderdaad, de bedoeling van de film was juist dat je als kijker grote vraagtekens zet bij Batmans handelen, dat hij door omstandigheden over het randje is gegaan en dat hij zelf een soort halve (of hele, mocht je dat vinden) badguy was geworden."

Juist. En als je het dan nog steeds geen badguy vind in ieder geval van het lotje getikt en licht ontoerekeningsvatbaar. brandmerken, lol, die bats....

M0vieFreak

Avatar

Zou erg mooi zijn als die zon'n grote openingsweekend zal hebben. :Y

nieuwslaatste nieuws

meest populair