Algemeen

TV-tips voor komende week

Met o.a. The Expendables 3 en Angels & Demons.

door Jim Pedd om 12:41 in Algemeen
Iedere dag kiest FilmTotaal één TV-Filmtip uit. Dit zijn onze keuzes voor komende week. Alle films voor vandaag kan je bekijken in het Filmsoptv overzicht. Mocht je zelf een website of APP willen maken met deze films gebruik dan onze API.

Angels & Demons (2009)
[/b]
Regie: Ron Howard | Cast: Tom Hanks, Ewan McGregor, Ayelet Zurer, Stellan Skarsgård

Robert Langdon moet de moord op een wetenschapper oplossen en komt hierbij tot de ontdekking dat de Illuminati, een doodgewaande, mysterieuze sekte, een bom onder het Vaticaan heeft gelegd, net tijdens een conclaaf. Ook zijn de vier kardinalen waarvan men verwacht dat ze de grootste kans hebben om tot paus verkozen te worden, de zogenaamde preferiti, gegijzeld. Elk uur zal er een sterven, met behulp van één van de vier elementen. Samen met de dochter van de vermoorde wetenschapper, Vittoria Vetra, volgt Langdon een eeuwenoud spoor dwars door Rome om de daders te pakken.

Lees de recensie van Angels & Demons geschreven door Joris Brieffies -

Bekijk de trailer van Angels & Demons.

The Expendables 3 (2014)
[/b]
Regie: Patrick Hughes | Cast: Sylvester Stallone, Jason Statham, Harrison Ford, Arnold Schwarzenegger

Barney (Stallone), Christmas (Statham) en de rest van het team komt face-to-face te staan met Conrad Stonebanks (Gibson), de oud-medeoprichter van The Expendables en tegenwoordig een meedogenloze wapenhandelaar waarvan Barney dacht dat hij hem eerder "vervangbaar" had gemaakt. Stonebanks heeft maar één doel: een einde maken aan The Expendables. Voor de onvermijdelijke confrontatie werft Barney een hele reeks nieuwe high-tech teamleden.

Lees de recensie van The Expendables 3 geschreven door Arjan Welles -

Bekijk de trailer van The Expendables 3.

Batman (1989)
[/b]
Regie: Tim Burton | Cast: Michael Keaton, Jack Nicholson, Kim Basinger, Robert Wuhl

Op negenjarige leeftijd is Bruce Wayne getuige van de brute moord op zijn welgestelde ouders. Volkomen uit het veld geslagen zweert hij zijn hele leven in dienst te stellen van de strijd tegen het kwaad. Overdag is hij een excentrieke miljonair, maar zodra de duisternis valt verandert hij in Batman en gaat hij op pad om te waken over de inwoners van Gotham.Bekijk de trailer van Batman.

The Godfather: Part II (1974)
[/b]
Regie: Francis Ford Coppola | Cast: Al Pacino, Robert Duvall, Diane Keaton, Robert De Niro

Nu Michael de leider van de familie is, schakelt hij zijn concurrenten uit. Hij wil de zaken uitbreiden naar het Westen van Amerika, maar is ongeduldig van aard en maakt daardoor veel vijanden. Er wordt een aanslag op zijn leven gepleegd en hij besluit om de leiding tijdelijk over te geven aan zijn halfbroer Tom. Michael gaat zelf op zoek naar de verrader van de familie in Cuba.Bekijk de trailer van The Godfather: Part II.

The Godfather: Part III (1990)
[/b]
Regie: Francis Ford Coppola | Cast: Al Pacino, Diane Keaton, Talia Shire, Andy Garcia

Een ouder wordende Michael Corleone probeert zichzelf en z'n familie af te scheiden van de gewelddadige onderwereld. Terwijl hij de Corleone's probeert te koppelen aan het Vaticaan moet hij zich ondertussen bezighouden met een gangster die de bestaande machtsverhoudingen probeert te verstoren.Bekijk de trailer van The Godfather: Part III.

Oz the Great and Powerful (2013)
[/b]
Regie: Sam Raimi | Cast: James Franco, Mila Kunis, Rachel Weisz, Michelle Williams

Wanneer Oscar Diggs (Franco), een onbezorgde goochelaar in het circus, door een tornado in het stoffige Kansas terecht komt in het kleurrijke land van Oz, denkt hij de loterij te hebben gewonnen... totdat hij drie heksen ontmoet: Theodora (Kunis), Evanora (Weisz) en Glinda (Williams), die er niet van overtuigd zijn dat hij de grote tovenaar is waarop iedereen heeft gewacht. Oscar moet erachter zien te komen wie goed is en wie kwaad is voordat het te laat is. Met zijn magische krachten verandert Oscar zichzelf niet alleen in de grote en machtige tovenaar van Oz, maar wordt hij ook een beter mens.

Lees de recensie van Oz the Great and Powerful geschreven door Fabian Melchers -

Bekijk de trailer van Oz the Great and Powerful.

No Country for Old Men (2007)
[/b]
Regie: Ethan Coen, Joel Coen | Cast: Tommy Lee Jones, Javier Bardem, Josh Brolin, Woody Harrelson

Het verhaal begint wanneer Llewelyn Moss op een pick-up truck stuit die omringd is door een lijfwacht van dode mannen. Achterin de wagen treft hij een partij heroïne en twee miljoen dollar aan. Moss neemt het geld mee en dat leidt tot een catastrofale kettingreactie van zoveel geweld dat zelfs de politie in de persoon van de al wat oudere, van al z'n illusies beroofde sheriff Bell niet aankan. Moss probeert te ontkomen aan zijn achtervolgers, met name aan een mysterieus genie die met kop of munt over mensenlevens beschikt.

Lees de recensie van No Country for Old Men geschreven door Hedwig van Driel -

Bekijk de trailer van No Country for Old Men.

1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

mooffie

Avatar

Op maandag is de filmtip de herhaling van de vrijdag ervoor? Ach ja.

NieuwsFilm

meest populair