Beau Knapp neemt 't in de 'Death Wish'-remake op tegen Bruce Willis

Beau Knapp neemt 't in de 'Death Wish'-remake op tegen Bruce Willis

Eli Roth regisseert de bloederige actie/misdaadfilm.

Bruce Willis' karakter Paul Kersey heeft eindelijk een tegenstander gevonden voor de remake van Death Wish, een actiefilm uit 1974 waarin Charles Bronson de hoofdrol speelt. Deadline meldt dat Beau Knapp de belangrijkste slechterik speelt, vermoedelijk de persoon die het onderstaande verhaal in beweging zet. Het stuk schorem dat hij speelt draagt de naam Knox.

Er komt een eind aan het vreedzame leventje van architect Paul Kersey wanneer zijn vrouw (Elisabeth Sue) en dochter (Camila Morrone) het slachtoffer worden van een tragische en gewelddadige misdaad. Frustratie neemt Kersey's geest over als hij te horen krijgt dat de politie de daders niet voor de rechter kan brengen. Met gewelddadige resultaten besluit de man zelf het recht in eigen handen te nemen.

Andere acteurs die in de film voorkomen zijn Vincent D'Onofrio, Mike Epps en Dean Norris. De nieuwe versie van Death Wish wordt geregisseerd door Eli Roth. Hij filmt naar een scenario van Scott Alexander (Goosebumps) en Smokin' Aces-regisseur Joe Carnahan. Beau Knapp verscheen de laatste paar jaren in titels als Run All Night en The Nice Guys. Begin volgend jaar is hij te zien in Ang Lee's Billy Lynn's Long Halftime Walk.

NieuwsFilm

meest populair