Mel Gibson opnieuw negatief over het superhelden-genre

Mel Gibson opnieuw negatief over het superhelden-genre

Na DC Comics is Marvel aan de beurt.

Een paar weken terug liet Mel Gibson zich negatief uit over Batman v Superman van DC Comics, maar nu is diens grootste vijand aan de beurt; Marvel. Volgens Mel Gibson zijn deze superhelden-films namelijk gewelddadiger dan al zijn eigen films; '''het geweld in deze films is gewetenloos. Hiermee bedoel ik dat ze vol geweld zitten, maar je geeft als toeschouwer niet om de personages, je kunt jezelf niet in hen inleven. In mijn films is dat een heel ander verhaal, je voelt met hen mee en juicht hen toe. In mijn werk ga je echt geven om de personages'''.

Gibson heeft anders al héél wat gewelddadige films op zijn conto staan, zoals bijvoorbeeld Braveheart, Apocalypto en zijn laatste film, Hacksaw Ridge: ''mijn laatste film is een harde oorlogsfilm, ik wil mensen hiermee raken. Als dat niet lukt dan zie ik eerlijk gezegd niet in waarom er überhaupt nog films gemaakt zouden moeten worden''.

Wel heeft Gibson eens eerder laten weten Guardians of The Galaxy en Iron Man leuk gevonden hebben, maar zelf in een spelen en/of eentje regisseren lijkt er in ieder geval niet van te komen: hij wees al een rol af in Thor, als Odin en hoewel Robert Downey Jr. hoopt dat Gibson eens een Marvel film wil gaan regisseren, lijkt de kans hierop toch uiterst klein.



NieuwsFilm

meest populair