Gerucht: Reset 'X-Men'-franchise en 'Deadpool 3' introduceert 'X-Force'

Fox van streek door prestaties van Deadpool en Apocalypse.

20th Century Fox heeft de afgelopen jaren prima gescoord met de X-Men franchise. De drie laatste X-Men films waren een financieel succes en Deadpool bleek een ware klapper. The Hollywood Reporter sprak met bronnen binnen Fox en het blijkt dat er een plan is om de franchise te rebooten.

Volgens de bronnen zou Fox ook werken aan een derde Deadpool. Deze film zou worden gebruikt om de X-Force mutanten te introduceren, waarmee een eerder in ontwikkeling zijnde X-Force film wordt geïntegreerd. Producent en Deadpool-acteur Ryan Reynolds liet eerder weten dat X-Force een prioriteit voor hem is.

Bekijk de afbeelding
Fox zou wat betreft de X-Men franchise, welke dit jaar een soort van einde kreeg met het wisselend ontvangen X-Men: Apocalypse, de "resetknop hebben ingedrukt." Franchise-trekker Simon Kinberg zou met een nieuw script bezig zijn om de filmreeks te "herconfigureren" en Bryan Singer zou definitief klaar zijn met de franchise. De studio zelf zou ondertussen hoop houden op het aanblijven van acteurs als Michael Fassbender, James McAvoy en Jennifer Lawrence.

Een ander project, Gambit met Channing Tatum, zou on-hold staan totdat de acteur de opnames heeft afgerond van Steven Soderberghs Logan Lucky. De opnames voor Josh Boone's The New Mutants zouden daarentegen mogelijk in de lente van 2017 starten.

Bekijk de afbeelding
De enige X-Men film die op dit moment zeker is van verschijning is de derde Wolverine-film Logan. Voor het tevens officieel aangekondigde Deadpool 2 wordt nog naar een regisseur gezocht. Een releasedatum is nog niet bekend.



NieuwsFilm

meest populair