Trailer 'Beauty and the Beast' met Emma Watson online!

Trailer 'Beauty and the Beast' met Emma Watson online!

Na de teaser nu eindelijk ook échte beelden.

Een paar maanden geleden zagen we nog de teaser trailer en de afgelopen dagen verschenen de poster en een reeks foto's uit Bill Condons live-action sprookjesfilm Beauty and the Beast. Tijdens Good Morning America is de eerste trailer onthuld en deze laat ons heel veel beelden van Emma Watsons Belle en Dan Stevens' beest zien.

Andere rollen in de verfilming van Disney's animatiefilm Beauty and the Beast uit 1991 zijn voor Ian McKellen als Cogsworth, Luke Evans als Gaston, Josh Gad als LeFou, Kevin Kline als Maurice (Belle's vader), Emma Thompson als Mrs. Potts, Gugu Mbatha-Raw als de plumeau Plumette, Ewan McGregor als Lumiere en Stanley Tucci als de piano Cadenza.


De sprookjesfilm van Walt Disney volgt op de reeks die de studio in 2010 startte met Alice in Wonderland. Tot op heden verschenen Oz the Great and Powerful (2013), Maleficent (2014), Cinderella (2015) en het vervolg Alice Through the Looking Glass (2016). Ook The Jungle Book (2016) en Pete's Dragon (2016) behoren tot de reeks, aangezien deze ook tot de Disney Classics behoren. Check de FilmTotaal Feature voor de live action sprookjes-projecten die Walt Disney in ontwikkeling heeft.

Disney's Beauty and the Beast, met een script van Stephen Chbosky, staat gepland voor 29 maart.

NieuwsFilm

meest populair