Ezra Miller over zijn Speedster in 'The Flash'

Ezra Miller over zijn Speedster in 'The Flash'

Over 1,5 jaar moet de film al verschijnen.

Ondanks dat de DC-film The Flash de afgelopen periode twee regisseurs zag vertrekken, blijft de film gewoon in ontwikkeling. De titelrol wordt ingevuld door Ezra Miller en hij gaf prijs wat voor een Flash we waarschijnlijk krijgen te zien in de vermoedelijk eerste DC Extended Universe-film na het volgend jaar te verschijnen Justice League.

Millers Barry Allen / The Flash werd dit jaar geintroduceerd in de dit jaar verschenen titels Batman v Superman: Dawn of Justice en Suicide Squad. Tegenover IGN gaf Miller aan wat we kunnen verwachten van het personage: "Ik denk zeker dat we een stap verder gaan. Wat ik fascinerend vind is dat we nog steeds een Speedster uit zijn begintijd laten zien. Ik zou het geweldig vinden als de serie de evolutie in beeld brengt van Barry Allens begintijd als The Flash."

En hij weet ook al welke kant hij zeker niet in wil slaan: "Ik hou van de comic Kingdom Come - met ongelooflijke tekeningen - en daarin is The Flash volledig ontwikkeld, en je je ziet hem ook nooit. Het is net een rode mist en er is geen misdaad in [Keystone] City. Hij beschermt een groot stuk van het land. Dat zou niet de meest interessante film opleveren."

Vooralsnog staat The Flash gepland voor maart 2018. Er wordt echter nog gezocht naar een regisseur nadat Dope-regisseur Rick Famuyiwa en eerder Seth Grahame-Smith het project verlieten. Voor 2018 staan ook Aquaman en een nog titelloze DC-film gepland, mogelijk The Batman.



NieuwsFilm

meest populair