Gerucht: Opnames 'Avengers: Infinity War' in januari van start

Gerucht: Opnames 'Avengers: Infinity War' in januari van start

Dan verzamelt zich een van de grootste ensembles ooit.

Omega Underground meldt dat Marvel snel van start gaat met de opnames van Avengers: Infinity War. Regisseurs Joe en Anthony Russo zullen op 23 januari hun cast en crew gaan verzamelen en het tweeluik dat de eerste saga van de comicstudio afrondt gaan filmen.

De opnames zouden bovenal plaatsvinden in de Pinewood Studios in Atlanta en ook voor een deel in Londen. Er is verder weinig bekend over de opnamelocaties en de planning, maar lang zullen ze wel duren. Vanaf januari kunnen we dus zeer regelmatig en vermoedelijk ook heel veel setfoto's gaan verwachten.

In Avenges: Infinity War zal Thanos (Josh Brolin eindelijk de Infinity Stones verzamelen en ze gaan gebruiken om het op te nemen tegen de grootste helden van de Aarde. Voordat het echter zover is, moet de zesde steen nog onthuld worden. Vermoedelijk zal dat in Thor: Ragnarok gebeuren, of in, Guardians of the Galaxy Vol. 2 of Black Panther. Voordat Infinity War in de bioscopen gaat draaien, zijn er namelijk enkel nog die drie films en Spider-Man: Homecoming. Van die laatste is het gezien de kleinschaligere aanpak onwaarschijnlijk is dat er een Infinity Stone in voorkomt.

Als de opnames van Avengers: Infinity War beginnen, verzamelt zich een werkelijk gigantisch ensemble, dat in elk geval zal bestaan uit de superhelden Iron Man (Robert Downey Jr.), Thor (Chris Hemsworth), Captain America (Chris Evans), Hulk (Mark Ruffalo), Hawkeye (Jeremy Renner), Black Widow (Scarlett Johansson), War Machine (Don Cheadle), Spider-Man (Tom Holland), Scarlet Witch (Elizabeth Olsen), Vision (Paul Bettany), Ant-Man (Paul Rudd), Black Panther (Chadwick Boseman), Falcon (Anthony Mackie), Wasp (Evangeline Lilly), Captain Marvel (Brie Larson) en Doctor Strange (Benedict Cumberbatch), Star-Lord (Chris Pratt), Drax the Destroyer (Dave Batista), Groot (Vin Diesel), Rocket (Bradley Cooper), Gamora (Zoe Saldana) en Mantis (Pom Klementieff).

NieuwsFilm

meest populair