Filmstudio 'Ex Machina' lanceert trailer voor mysterieus sci-fi project [UPDATE]

Filmstudio 'Ex Machina' lanceert trailer voor mysterieus sci-fi project [UPDATE]

Wat is dit?

Filmstudio A24 heeft een trailer gelanceerd voor een mysterieus sciencefiction project. De video werd in eerste instantie geüpload met de titel 'TOR TSR WITNESS FINAL H264' en waar dit voor staat is - uiteraard - niet duidelijk. Nu draagt de video de simpele titel 'Untitled' en dat zegt al helemaal niets. Als beschrijving wordt de tekst "in our near future" meegegeven. Eveneens behoorlijk vaag.

UPDATE 16.01: The Film Stage heeft weten te achterhalen dat de video niet een speelfilm of serie, maar een korte film inluidt. Deze heet Toru en verschijnt tijdens het Sundance Film Festival van binnenkort. Onderstaande verspreide foto uit de korte film is ook te zien in de video.

Bekijk de afbeelding
Vervolg origineel artikel...

Het in 2012 opgerichte A24 is bekend van de goed ontvangen films Spring Breakers, Enemy, Ex Machina, Room en The Witch en het later dit jaar te verschijnen Free Fire. Ook levert A24 tv-series af, dus de video kan ook bedoeld zijn om een nieuwe serie te promoten.

De wijze waarop de video is gelanceerd heeft wel iets weg van de manier waarop de projecten van de J.J. Abrams' productiemaatschappij Bad Robot worden aangekondigd. A24 heeft overigens wel vaker dit soort promo's verspreid. Voor de geliefde film Ex Machina maakte A24 een Tinder-account aan, voor uiteraard Alicia Vikanders robot Ava.



NieuwsFilm

meest populair