Jacob Tremblay en 'Punisher'-acteur Thomas Jane in 'The Predator'

Jacob Tremblay en 'Punisher'-acteur Thomas Jane in 'The Predator'

Zullen ze de strijd met de jager der jagers overleven?

Shane Black en 20th Century Fox hebben twee nieuwe binken aan de cast van The Predator toegevoegd om oog in oog te staan met de buitenaardse jager. Het gaat om Thomas Jane (o.a. bekend van The Punisher en The Mist) en Room-ster Jacob Tremblay. Dat bericht The Hollywood Reporter. Momenteel voert Jane nog gesprekken, maar het lijkt een gedane zaak. Wat voor rollen ze gaan spelen is nog onbekend.

Andere mensen die meedoen met de film zijn tot op heden Boyd Holbrook, Olivia Munn, Keegan-Michael Key, Trevante Rhodes en Sterling K. Brown. Eerstgenoemde speelt de leider van een groep ex-mariniers, waar de karakters van Rhodes en Key onder vallen. Munn is een wetenschapper en Brown een overheidsagent die Holbrook's karakter een keer in de bajes zal opsluiten. Later benodigt hij zijn hulp.

Over het plot is nog altijd weinig bekend. Het is in ieder geval een vervolg op Predator uit 1987. Wat er in die film gebeurd is, met Arnold Schwarzenegger's groep, zal in The Predator naar verwezen worden. Het verhaal speelt 30 jaar later af. Black, die samen met Fred Dekker het scenario geschreven heeft, gaf eerder aan dat deze film op z'n eigen benen moet staan. De sciencefictionactiefilm moet mysterieus worden voor de mensen die bekend zijn met de serie. Het ruimtewezen zal een nieuw wapenuitrusting dragen.

Naast de film uit 1987 verscheen de jager ook in Predator 2, Alien Vs. Predator, Aliens Vs. Predator: Requiem en Predators. In Nederland moet het nieuwste hoofdstuk begin maart 2018 uitkomen.

NieuwsFilm

meest populair