TV-tips: Planet Terror, Her & meer

TV-tips: Planet Terror, Her & meer

Welke films raden we je komende week allemaal aan?

Iedere dag kiest FilmTotaal één TV-Filmtip uit. Dit zijn onze keuzes voor komende week. Alle films voor vandaag kan je bekijken in het Filmsoptv overzicht. Mocht je zelf een website of APP willen maken met deze films gebruik dan onze API.

World War Z (2013)


Bekijk de afbeelding[/b]
Regie: Marc Forster | Cast: Brad Pitt, Mireille Enos, Daniella Kertesz, James Badge Dale

Lane is een VN-medewerker die rond de wereld reist in een race tegen de klok om een zombiepandemie te stoppen. Zombies dreigen namelijk de volledige wereld over te nemen, en Lane werkt zich uit de naad dit te voorkomen.

Lees de recensie van World War Z geschreven door Arjan Welles -

Bekijk de trailer van World War Z.

The Shawshank Redemption (1994)
Bekijk de afbeelding[/b]
Regie: Frank Darabont | Cast: Tim Robbins, Morgan Freeman, Bob Gunton, William Sadler

Het is 1947. Andy Dufresne houdt vol dat hij onschuldig is aan de moord op zijn vrouw en diens minnaar, maar krijgt wel twee maal levenslang in de strenge gevangenis Shawshank. Hij sluit vriendschap met een zwarte gevangene die spullen kan regelen, maar er zijn twee dingen die hem echt op de been houden: hoop en een poster van Rita Hayworth Bekijk de trailer van The Shawshank Redemption.

The Green Mile (1999)
Bekijk de afbeelding[/b]
Regie: Frank Darabont | Cast: Tom Hanks, David Morse, Michael Clarke Duncan, Bonnie Hunt

Paul Edgecomb is gevangenisbewaarder op de beruchte death row van de Cold Mountain-gevangenis. Hij is verantwoordelijk voor de bewaking van vier ter dood veroordeelden. Een van hen, John Coffey, wacht de elektrische stoel, omdat hij twee kleine meisjes zou hebben vermoord. Coffey is een reusachtige vent, sterk als een beer, maar ook erg verlegen, naïef, aandoenlijk beleefd en bang in het donker. Hij blijkt bovendien over wonderlijke bovennatuurlijke krachten te beschikken. Bekijk de trailer van The Green Mile.

The Mask of Zorro (1998)
Bekijk de afbeelding[/b]
Regie: Martin Campbell | Cast: José María de Tavira, Diego Sieres, Emiliano Guerra, Yolanda Orisaga

Het is twintig jaar geleden sinds Don Diego De La Vega zijn laatste daad als Zorro heeft verricht. De onderdrukking duurt echter voort en hij vindt in de struikrover Alejandro Murietta zijn opvolger. Samen gaan strijden ze voor het Mexicaanse volk. Bekijk de trailer van The Mask of Zorro.

Planet Terror (2007)
Bekijk de afbeelding[/b]
Regie: Robert Rodriguez | Cast: Rose McGowan, Freddy Rodríguez, Josh Brolin, Marley Shelton

In Planet Terror wordt het doktersechtpaar William en Dakota Block tijdens hun nachtdienst overspoeld met dorpelingen die onder de rottende zweren zitten en een verdacht lege blik in hun ogen hebben. Onder de gewonden is Cherry, een stripper wiens been van haar lichaam werd gescheurd tijdens een gewelddadige overval. Wray, haar voormalige wederhelft, staat aan haar zijde en waakt over haar als een havik. Cherry is dan wel gehavend, ze is nog lang niet uitgedanst. Wanneer de gewonden transformeren in furieuze aanvalsmachines, leiden Cherry en Wray een team van toevallige strijders de nacht in. Onvermijdelijk stormen ze af op het noodlot waarbij miljoenen mensen besmet zullen worden, talloze doden zullen vallen en een kleine groep gelukkigen zich een weg moet vechten naar de laatste veilige plek in Planet Terror.



Lees de recensie van Planet Terror geschreven door Kaj van Zoelen -

Bekijk de trailer van Planet Terror.

The Theory of Everything (2014)
Bekijk de afbeelding[/b]
Regie: James Marsh | Cast: Eddie Redmayne, Felicity Jones, Tom Prior, Sophie Perry

Het verhaal van de wereldberoemde natuurkundige Stephen Hawking. The Theory of Everything concentreert zich op Hawkings vroege jaren op de Universiteit van Cambridge, waar hij verliefd wordt op de arts-studente Jane. Hij trouwt met haar, maar niet veel later wordt bij hem ALS, een ongeneeslijke spierziekte, gediagnosticeerd.

Lees de recensie van The Theory of Everything geschreven door Michelle Iwema -

Bekijk de trailer van The Theory of Everything.

Her (2013)
Bekijk de afbeelding[/b]
Regie: Spike Jonze | Cast: Joaquin Phoenix, Lynn A. Freedman, Lisa Renee Pitts, Gabe Gomez

Theodore (Joaquin Phoenix) is een eenzame schrijver. Hij schaft zich een nieuw ontwikkeld besturingssysteem aan dat bestemd is om in alle behoeften van diens gebruiker te voorzien. Tot grote verbazing van Theodore ontspint zich een romantische relatie tussen hem en het besturingssysteem.

Lees de recensie van Her geschreven door Danitsa Linders -

Bekijk de trailer van Her.


NieuwsFilm

meest populair