Algemeen

Amblin Entertainment maakt vrouwelijke 'John Wick'-film 'Ruthless'

De regie is in handen van Brad Peyton (San Andreas).

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Rik Timmer om 20:27 in Algemeen
Amblin Entertainment is de grote winnaar geworden in een biedingsstrijd om het script Rurthless van scenarist John Swetnam. Verschillende producenten en filmstudio's zaten er van de week achteraan. Vermoedelijk de reden? Het succes van John Wick en het vervolg dat pas geleden in de bioscoop verscheen. Het schrijfwerk van Ruthless wordt ook wel omschreven als de vrouwelijke versie van de bovengenoemde actiefilm.

In het verhaal wordt een legendarische, gepensioneerde huurmoordenares gediagnosticeerd met dodelijke hersenkanker. Om ervoor te zorgen dat haar dochtertje een goede toekomst heeft, keert de huurmoordenares terug naar het gevaarlijke leven dat ze voorheen de rug toekeerde. Het gaat om één laatste opdracht en tussendoor wordt het publiek op plotwendingen getrakteerd.

San Andreas-filmmaker Brad Peyton is aangesteld als regisseur. De onderneming wordt geproduceerd door ASAP Entertainment en Weimaraner Republic Pictures. John Swetnam schreef voorheen de scripts van titels als Step Up: All In en Into the Storm.

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

ridjieddo

Avatar

over John Wick gesproken:

Master Of Films

Avatar

Waarom heet het nou Rurthless? Waarom heet geen Jane Wick? En dan huren ze Brad Peyton in die notabene een dans film heeft gemaakt. Heeft Jane Wick een dance off met de bad guys. Gelukkig zit Star Lord er niet in, dat zou ze helemaal verliezen.

Goov25

Avatar

Hmm. Klinkt meer als een vrouwelijke versie van 3 Days To Kill. En een groot succes was dat niet bepaald.

Judge

Avatar

Origineel jongens... en daarna een gehandicapte John Wick versie. En misschien kan er ook nog een minderjarige of een donkere John Wick versie gemaakt worden. Blanke mannen zijn zó passé... haha

nieuwslaatste nieuws