Amblin Entertainment maakt vrouwelijke 'John Wick'-film 'Ruthless'

Amblin Entertainment maakt vrouwelijke 'John Wick'-film 'Ruthless'

De regie is in handen van Brad Peyton (San Andreas).

Amblin Entertainment is de grote winnaar geworden in een biedingsstrijd om het script Rurthless van scenarist John Swetnam. Verschillende producenten en filmstudio's zaten er van de week achteraan. Vermoedelijk de reden? Het succes van John Wick en het vervolg dat pas geleden in de bioscoop verscheen. Het schrijfwerk van Ruthless wordt ook wel omschreven als de vrouwelijke versie van de bovengenoemde actiefilm.

In het verhaal wordt een legendarische, gepensioneerde huurmoordenares gediagnosticeerd met dodelijke hersenkanker. Om ervoor te zorgen dat haar dochtertje een goede toekomst heeft, keert de huurmoordenares terug naar het gevaarlijke leven dat ze voorheen de rug toekeerde. Het gaat om één laatste opdracht en tussendoor wordt het publiek op plotwendingen getrakteerd.

San Andreas-filmmaker Brad Peyton is aangesteld als regisseur. De onderneming wordt geproduceerd door ASAP Entertainment en Weimaraner Republic Pictures. John Swetnam schreef voorheen de scripts van titels als Step Up: All In en Into the Storm.



NieuwsFilm

meest populair