Simmons en Manganiello onzeker over hun rol in 'The Batman'

Simmons en Manganiello onzeker over hun rol in 'The Batman'

Twijfels, twijfels, twijfels...

Even geleden werd de onrust rond het veelbesproken The Batman verder aangewakkerd met het bericht dat de opnames waarschijnlijk niet dit jaar gaan starten en dat het script compleet wordt herschreven. Nu hebben twee acteurs aangegeven dat ze onzeker zijn over hun aandeel in de film van War of the Planet of the Apes-regisseur Matt Reeves.

Deathstroke


De eerste is Joe Manganiello. De acteur uit onder meer Magic Mike XXL zegt niet zeker te weten dat hij de rol van Deathstroke gaat spelen in de film. Waar Manganiello een tijd lang aan de rol was verbonden, lijkt hij zelf niet meer zo zeker. Op de opmerking van een verslaggever van Pittsburgh Today Live dat hij te zien zal zijn als Deathstroke in The Batman zei de acteur: "Um, misschien. We zullen het zien."


Commissioner James Gordon

De volgende twijfelkont is Oscarwinnaar J.K. Simmons. Ook hij weet het niet zeker of hij te zien zal zijn in de Batman-film, in zijn geval als het personage Commissioner James Gordon. In Justice League debuteert hij in de rol. Tegenover Screen Crush zei Simmons: "Mijn rol in de eerste film [Justice League] is erg, erg klein... Het is een kleine introductie van het personage. Maar wanneer de volgende van de grond komt, of dit nu The Batman of het vervolg op Justice League is... En ik weet dat die dingen nu heen en weer worden gegooid. We dachten snel aan de slag te gaan met The Batman, maar we zullen zien wat de toekomst brengt. Hopelijk wordt het een ander comic-book personage waar ik twee of drie of vier keer mee aan de slag kan."

Bekijk de afbeelding
Kortom... The Batman is alles behalve zeker en het lijkt erop dat Warner Bros. en DC achter de schermen flink aan het puzzelen is en daar niet al te duidelijk over zijn richting de betrokkenen. Mogelijk laten Wonder Woman en Justice League de rust een beetje terugkeren.

NieuwsFilm

meest populair