Deelt Brad Pitt nu de lakens met Sienna Miller?

Deelt Brad Pitt nu de lakens met Sienna Miller?

Door alle geruchten rondom de mogelijke relatie tussen Pitt en Miller zien we haast door de bomen het bos niet meer!

De onlangs verschenen film The Lost City of Z heeft mogelijk een liefdeskoppeltje voortgebracht! De geruchtenmolen draait volop nadat diverse bronnen beweerden dat collega's Brad Pitt (Fury, The Curious Case of Benjamin Button) en Sienna Miller (Live by Night, High-Rise) hevig met elkaar zaten te flirten tijdens een groepsetentje in een restaurantje in Los Angeles.

Pitt produceerde The Lost City of Z, een film gebaseerd op het gelijknamige boek van auteur David Grann uit 2009. Miller speelt in deze productie een van de hoofdrollen. Opvallend genoeg is deze film al wel twee jaar geleden opgenomen, toen Pitt nog een relatie had met zijn inmiddels ex-vrouw Angelina Jolie (Maleficent, The Tourist). Destijds gingen de geruchten over een mogelijke liefdesrelatie tussen Pitt en Miller ook al rond, maar deze werden steevast door de beide sterren naar het rijk der fabelen verwezen.

Sindsdien worden de twee Hollywoodsterren echter wel met elkaar gelinkt en gezien de recente release van The Lost City of Z leefden de geruchten weer flink op. Daarmee klinkt dit hele verhaal bijna als een soap, maar Miller wakkerde de geruchten recentelijk zelf ook weer aan door tijdens een rodeloperinterview te vertellen dat ze 53-jarige Pitt wel erg knap vindt. Een nieuwe roddel waarin wordt gesteld dat de twee tortelduifjes flirtend in het bijzijn van vrienden zijn gespot, is de kers op de geruchtentaart.

Inmiddels kunnen Pitt en Miller zelf ook niet meer om de aanhoudende speculaties in de wereldwijde roddelbladen heen. Miller gaf afgelopen week een reactie op de datingsgeruchten tijdens haar promotiewerkzaamheden voor The Lost City of Z. "Ik heb eigenlijk geen zin om te reageren op dergelijke dingen. Deze geruchten zijn zó voorspelbaar en stupide," zei de actrice lichtelijk geïrriteerd toen een journalist haar er naar vroeg.

Voor degenen die al kwijlend verlangden naar een nieuwe zoetsappige romance in Hollywood, moet deze ontkennende reactie van Miller als een teleurstelling komen. Maar wie weet vinden Pitt en Miller het nog te vroeg om met het gelukkig nieuws naar buiten te komen. Of zou het toch allemaal gebakken lucht zijn? De tijd zal het ons leren. Hieronder de trailer van The Lost City of Z!



NieuwsFilm

meest populair