Moeder van Superman, Diane Lane, 'negatief' over Justice League

Moeder van Superman, Diane Lane, 'negatief' over Justice League

Of is ze verkeerd begrepen?

Superhelden films zijn vandaag de dag enorm populair; Marvel's Guardians of the Galaxy Vol. 2 draait momenteel in de cinema's en over een maand zal ook DC's Wonder Woman in de Nederlandse bioscopen te zien zijn. De Marvel en DC Comics fans kunnen het dan ook niet snel met elkaar eens worden welke van de twee studio's het beste werk aflevert, maar af en toe laten ook bekende acteurs zich hierover uit. Zo liet bijvoorbeeld Anthony Mackie (Falcon) zich al eens negatief uit over het DC universum, maar ook DC sterren zelf laten zich af en toe niet onbetuigd, zoals Laurence Fisburne, die recentelijk nog zei dat Marvel DC ''aan het inmaken'' is. Ook Jeremy Irons, die Alfred speelt in Batman v Superman, zei dat hij deze film erg ''warrig en overvol'' vond. Vervolgens laat nu ook Diane Lane van zich horen.

Diane Lane speelt namelijk Martha Kent, Superman's moeder, in de Zack Snyder-films met deze superheld. Ook zij was mogelijk negatief over de DC films toen haar hier een paar vragen over werden gesteld; zo werd haar voorgelegd of zij iets kon verklappen over de aankomende Justice League en of deze film beter zou worden dan The Avengers films. Daarop gaf ze een kort maar duidelijk antwoord: ''Nee en nog eens nee. Kort maar eerlijk, kan ik me maar beter niet over uitlaten''.

Enkele uren later kwam Diane's agent er op terug: ''Diane reageerde op de eerste vraag of ze iets kon verklappen over Justice League wat niet al algemeen bekend is. Maar ze wilde zich verder niet uitlaten over The Avengers omdat ze die film gewoonweg niet heeft gezien. Ze is gigantisch blij met haar rol als Martha Kent en is trots op het feit dat velen van jullie uitkijken naar Justice League''.

Wat denken jullie hiervan? Een opmerking van Diane die voor tweeërlei uitleg vatbaar is of probeert DC een negatieve verspreking van haar zo goed mogelijk recht te zetten?



NieuwsFilm

meest populair