Thor verwoest Avengers in grappige setvideo 'Avengers: Infinity War'

Thor verwoest Avengers in grappige setvideo 'Avengers: Infinity War'

Plus een fraaie setfoto en een Homecoming-clip.

De fans van het Marvel Cinematic Universe hebben zich ongetwijfeld goed weten te vermaken met het recente Guardians of the Galaxy Vol. 2. Nu maken zij zich op voor het aardse tussendoortje Spider-Man: Homecoming om vervolgens weer intergalactisch te gaan in Thor: Ragnarok. In 2018 bereidt Black Panther de grootse intergalactische oorlog voor die definitief losbarst in Avengers: Infinity War. Vanaf de set van die film een leuke video van Thor-acteur Chris Hemsworth. En meer!

Mjölnir vs. Avengers


Klaarblijkelijk zijn op de set ook alle actiefiguren van "Earth's Mightest Heroes" aanwezig. In onderstaande video mept Hemsworth een aantal van deze poppetjes weg met zijn dus daadwerkelijk terugkerende hamer Mjölnir.

Just stumbled across a little secret Avengers rehearsal by the @therussobrothers

Een bericht gedeeld door Chris Hemsworth (@chrishemsworth) op


Enorme set!

Regisseurs Anthony en Joe Russo lieten ook van zich horen en plaatsten onderstaande birdview van een deel van de set, dag nummer 63 alweer.

Day #63 of Infinity.

Een bericht gedeeld door The Russo Brothers (@therussobrothers) op


Thanos / Josh Brolin

En dan was er ook nog de verwijderde foto van Josh Brolin die zich voorbereidde op Motion Capture-opnames voor zijn rol als de slechterik Thanos. Uiteraard is de afbeelding elders te vinden:


Clip van "de grootste superheld aller tijden"

In Infinity War is Tom Hollands Spider-Man uiteraard ook te zien. We zien hem eerst nog in Homecoming. Marvel Studios-baas noemde de Marvel-held overigens ook nog even "de grootste superheld aller tijden", tijdens een uitzending op de zender Disney Channel. Hieronder een nieuwe clip!



NieuwsFilm

meest populair