Zhang Ziyi wordt Monarch in 'Godzilla: King of the Monsters'

Zhang Ziyi wordt Monarch in 'Godzilla: King of the Monsters'

Ze heeft voor meerdere films in de zogenaamde 'Monsterverse' getekend.

Zhang Ziyi is gecast in de nieuwe Amerikaanse Godzilla film, Godzilla: King of the Monsters, het vervolg op Godzilla van Gareth Edwards. De Chinese superster gaat een 'significant figuur' spelen in de mysterieuze Monarch organisatie.

Zhang Ziyi heeft een deal getekend voor meerdere films in de zogenaamde 'Monsterverse' franchise van Warner Bros en Legendary Entertainment. Godzilla: King of the Monsters is het volgende hoofdstuk in deze reeks, die tot nu toe bestaat uit Godzilla en Kong: Skull Island. Want alles moet tegenwoordig aan elkaar verbonden zijn in een zogenaamd ''cinematic universe'', want dat schijnt geld op te leveren.

Zhang Ziyi voegt zich daarmee bij een cast bestaande uit onder andere Kyle Chandler, Millie Bobby Brown (11 uit Stranger Things), Vera Farmiga, Bradley Whitford en Ken Watanabe (het enige tot nu toe bevestigde castlid die ook een rol in de eerste film had).

Zhang Ziyi brak door met Crouching Tiger, Hidden Dragon en is verder bekend van haar rollen in films als House of Flying Daggers, 2046 en The Grandmaster. Voor haar rol in Memoirs of a Geisha werd ze genomineerd voor een Golden Globe en een BAFTA.

Het verhaal van Godzilla: King of the Monsters zal enkele jaren na de gebeurtenissen uit de film uit 2014 spelen, met een grotere rol voor de geheime organisatie Monarch, die in de eerste film werd geïntroduceerd.

Godzilla: King of the Monsters gaat op 22 maart 2019 in wereldpremière Michael Dougherty zal de film regisseren, naar een script van hemzelf en Zach Schields.

NieuwsFilm

meest populair