Chris Evans doet 'Avengers 4' omdat deze alles afrondt

Chris Evans doet 'Avengers 4' omdat deze alles afrondt

Captain America had anders kunnen beslissen.

Ooit speelde hij de Human Torch in de twee eerste Fantastic Four-films (2005 - 2007), maar nu kent iedereen Chris Evans vooral van zijn rol als Captain America. Evans was voor het eerst te zien in The First Avenger, de vijfde film in het Marvel Cinematic Universe. Nu wordt duidelijk dat hij ook opduikt in de vierde Avengers-film, om de boel af te ronden.

"Ik had zes films in mijn Marvel contact, dus ik had kunnen stoppen na de derde Avengers, maar ze wilden een tweeluik maken van de derde en vierde Avengers," aldus Evans tegenover The Telegraph. "Ze zeiden dat de vele personages niet allemaal in één film zouden passen."

Uiteindelijk besloot Evans akkoord te gaan: "Het was logisch. Het gaat alles afronden." Hiermee wordt onderstreept dat Marvel daadwerkelijk een andere richting inslaat. Eerder gaf Marvel-baas Kevin Feige aan dat er geen vierde fase komt. Marvel gaat namelijk verder met het Marvel Cosmic Universe.

Evans was reeds te zien in Captain America: The First Avenger (2011), The Avengers (2012), Captain America: The Winter Soldier (2014), Avengers: Age of Ultron (2015) en Captain America: Civil War (2016) en had cameo's in andere MCU-films.

Oorspronkelijk zouden Marvel Studios en het Civil War-duo Anthony en Joe Russo een tweeluik van Avengers: Infinity War maken en de films gelijktijdig opnemen. Dit bleek echter een te grote ambitie. De films worden nu achter elkaar opgenomen. Infinity War staat gepland voor mei 2018 en het slotstuk volgt exact een jaar later.



NieuwsFilm

meest populair