Events & Festivals

6 Dingen die je hebt gemist in de Comic Con-trailers!

Heb jij ze gespot?

door Jeffrey Kouters om 19:51 in Events & Festivals
Ook dit jaar weer werden de bezoekers van Comic Con in San Diego overdonderd met een enorme hoeveelheid aan nieuwe trailers en beelden van hun favoriete film- en televisieseries. In al die bombastische momenten, zie je echter al snel de details over het hoofd. Daarom vandaag een overzicht van de leukste details uit de Comic Con-trailers, die je waarschijnlijk hebt gemist!

In San Diego werden de duizenden fans flink getrakteerd op nieuwe trailers van onder andere Justice League, Thor: Ragnarok, Kingsman: The Golden Circle, Ready Player One, Jigsaw, Pacific Rim 2: Uprising en nog veel meer! Soms zijn deze trailers zo vlot gemonteerd, dat je een aantal toffe dingen nauwelijks ziet. Heb jij de onderstaande dingen gespot?


6. Kingsman: The Golden Circle | Kerkgevecht 2.0

Één scène uit Kingsman: The Secret Service zal iedereen nog bijstaan: dat geweldige, maar zo ontzettend absurde kerkgevecht waarin agent Harry Hart (Colin Firth) het opneemt tegen een grote groep doorgedraaide kerkbezoekers. Het lijkt erop dat de makers ook in deze tweede film groots willen gaan uitpakken met een dergelijke over-de-top scène.

Op de bovenstaande afbeelding is te zien hoe Eggsy (Taron Egerton) het opneemt tegen een groep gewapende koks en obers van een theater. Dit theater draagt de toepasselijke naam 'Amphitheater', refererend naar de Romeinse oudheid waarin de gladitorengevechten plaatsvonden. De voorstelling die te zien is heet 'The Bitch is Back!', verwijzend naar het hoofd van de criminele Golden Circle-organisatie, genaamd Poppy (Julianne Moore).


5. Justice League | Green Lantern Corps

In de zeer uitgebreide derde trailer van DC's Justice League zagen we voor het eerst bewegende beelden van superslechterik Steppenwolf (Ciarán Hinds). Ondanks dat zijn gezicht nog niet te zien is, weerklinkt zijn angstaangaande stem wel door de trailer heen. "Er zijn geen beschermers hier. Geen Lanterns. Geen enkele Kryptonian. Deze wereld zal in elkaar storten," zegt hij over onze aarde.

Waarmee dus bevestigd wordt dat de Green Lantern bestaat in het DC's Extended Universe. Veel fans hopen dat dit karakter net als in de stripboeken ook in deze verfilming verschijnt. In de laatste scène van de trailer zien we Alfred (Jeremy Irons) praten met een mysterieus iemand. In de weerspiegeling van zijn brilglazen lijken er groenkleurige ringen te zien te zijn. Zou het dan toch Hal Jordan alias Green Lantern zijn? Of moeten we wachten tot het voor 2020 geplande Green Lantern Corps?


4. Thor: Ragnarok | Gungnir

In de eersts teaser trailer van Thor: Ragnarok werd ons al gelijk getoond dat het Thor (Chris Hemsworth) dit keer niet meezit en dat zijn machtige donderhamer Mjölnir wordt vernietigd door de godin van de dood ofwel Hela (Cate Blanchett). Gelukkig kent de Noorse mythologie een heel wapenarsenaal voor haar goden. Op het bovenstaande shot lijkt het alsof Thor Hela te lijf gaat met zijn vaders speer Gungnir.

Gungnir is een wapen getrouw aan de koning van Asgard. In de tweede film, het zeer matig ontvangen The Dark World, zagen we hoe Thors gemene broer Loki (Tom Hiddleston) de troon en de speer van voormalig heerser Odin (Anthony Hopkins) overnam. Loki heeft Odin waarschijnlijk met behulp van Gungnir verbannen naar de aarde, zoals Odin dat zelf ook eerder deed met Thor in de eerste film.


3. Justice League | Iris West

Terwijl de focus van het bovenstaande shot duidelijk op Barry Allen ofwel 'The Scarlet Speedster' The Flash ligt, zien we iemand anders vaagjes op de achtergrond staan. Vermoedelijk is dit Barry's liefje Iris West (Kiersey Clemons) en is zij samen met haar snelle vriend enkele tests aan het afleggen.

Recentelijk werd al bevestigd dat Iris West een cameorol heeft in Justice League. In het tevens op Comic Con aangekondigde Flashpoint, de eerste stand-alone film van The Flash in het DC Extended Universe, zal Clemons' karakter natuurlijk een grotere rol hebben.


2. Ready Player One | Harley Quinn & Freddy Krueger

In het virtual reality-spectakel Ready Player One worden we door bekroond regisseur Steven Spielberg meegenomen in de oneindig grote digitale wereld van OASIS. Tye Sheridan speelt de hoofdrol van Wade Watts / Parzival, een jongen die leeft in het jaar 2044 waarin de door armoede vervallen wereld strijdt om de erfenis van de maker van OASIS. Gezien het feit de film wordt geproduceerd door Warner Bros., mogen we ook vrij veel referenties verwachten naar de andere franchises en bezittingen van de filmstudio.

In de eerste trailer die debuteerde op Comic Con San Diego zagen we dan ook volop onverwachtse cameo's van bekende figuren en spullen uit andere films en games. Sommigen waren erg duidelijk, zoals de aanwezigheid van 'The Iron Giant' en de shots met futuristische auto 'DeLorean' uit Back to the Future, maar anderen waren weer wat lastiger te spotten. Zo kun je als je goed oplet onder andere DC's slechteriken Harley Quinn en Deathstroke spotten, maar ook horror-icoon Freddy Krueger!


1. Thor: Ragnarok | Vliegen zonder Mjölnir

Naast een pratende Hulk, een eerste glimp van Fenrir en een ontzettend vurig shot van de vlammende Surtur, zijn er ook een aantal kleinere, minder opvallende toffe dingen te spotten, waaronder het bovenstaande shot tegen het einde aan van de nieuwe trailer voor Thor: Ragnarok. We zien de inmiddels kortgewiekte superheld Thor namelijk vliegen zonder zijn hamer Mjölnir.

In de eerste Thor was de Noorse god niets meer zonder zijn kenmerkende wapen. Schijnbaar leert hij dus in Ragnarok dat hij ook zonder zijn donderhamer Mjölnir zijn goddelijke krachten kan aanroepen. Aangezien het contract van Chris Hemsworth binnenkort afloopt en het nog niet zeker is dat deze wordt verlengd, denken sommige fans dat heldin Valkyrie (Tessa Thompson) de machtige hamer overpakt van Thor. Thor is momenteel in de comics ook een vrouw.

Benieuwd naar het laatste Comic Con-nieuws en de trailers terugkijken? Bekijk dan zeker eens even onze handige Comic Con 2017 Overzichtspagina!BONUS UPDATE: Nog meer toffe easter eggs in Thor: Ragnarok!

Oplettende fans op Reddit hebben ontdekt dat er herkenbare gezichten te spotten zijn op de toren van The Grandmaster (Jeff Goldblum's). De gezichten lijken voorgangers van gladiatorkampioen The Incredible Hulk (Mark Ruffalo) te zijn.

Het is niet helemaal zeker, maar de koppen lijken van bekende stripfiguren als Man-Thing, Beta Ray Bill, Ares, Fing Fang Foom en Bi-Beast te zijn. Voor de Marvel-fans onder ons moeten dit zeker leuke easter eggs zijn!

7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Robbepost

Avatar

He wat jammer als Thor wegvalt........ NOT

rainking

Avatar

Was dus toch Freddy, Friet.

En bij Justice League ga ik er toch eerder vanuit dat 't om Superman gaat en niet een Green Lantern. Hij heeft 't neem ik aan niet voor niets over 'hope'.

Master Of Films

Avatar

Er was nog een live trailer te zien.

0. Halle Berry in Hall B | Had haar kat niet meegenomen, maar dronk blijkbaar een glas waterlimonade om te bewijzen dat ze zwanger was.

En daar kom je voor Comic-Con in San Diego.

ridjieddo

Avatar

Haha MoF, schijt-Halle Berry

Sunspot

Avatar

Thor was 'minder' zonder zijn hamer, maar dat hij niks meer was, is onzin volgens mij.

Waren zijn krachten hem niet ontnomen door zijn vader Odin voor een tijdje.

Akke Moeka Hara

Avatar

Gerucht gaat dat Halle Berry dr placenta in dat glas zat.

Blopa

Avatar

Inderdaad wat rainking zegt.
Duidelijk Superman.
Als je heel goed kijkt zie je zijn rode cape.

nieuwslaatste nieuws

meest populair