Gaan Rocky en Ivan Drago weer vechten in 'Creed 2'?

Gaan Rocky en Ivan Drago weer vechten in 'Creed 2'?

Terwijl Apollo Creed het mogelijk tegen Drago's zoon op gaat nemen.

Gaat Sylvester Stallone's Rocky Balboa weer met Dolph Lundgrens Ivan Drago vechten?

Wanneer precies Creed 2 gemaakt gaat worden is nog niet bekend, maar Sylvester Stallone weet wel heel goed hoe hij de aandacht vast kan houden via interviews en social media door telkens weet wat details te verspreiden. Een maand geleden kondigde hij aan dat het vervolg op Creed deels in Rusland zou plaatsvinden.

Enkele weken geleden voegde hij daaraan toe dat zowel Ivan Drago ook weer zijn opwachting zal maken. Drago was de Russische antagonist uit Rocky IV, die in de openingsscène Apollo Creed in de ring dood slaat, de vader van Adonis Creed (Michael B. Jordan, hoofdpersoon van Creed, en de beste vriend van Rocky Balboa. Niet alleen dat, ook Ivan Drago's zoon gaat een rol spelen en in een gevecht met hem zou Adonis Creed mogelijk wraak kunnen nemen/trauma's van zich kunnen werken.

Nu doet Stallone daar weer een schepje bovenop door te hinten naar een nieuwe confrontatie tussen Rocky en Drago. Een nieuw gevecht in de ring is onwaarschijnlijk, gezien de leeftijd van beiden en hoe Rocky in Creed met kanker streed in plaats van opponenten in de boksring. Maar op de vraag van TMZ aan Stallone of Drago terug zal keren als trainer of als vechter, antwoorde Stallone met: ''Ik ga hem slaan... je weet dat ik Drago minstens één keer moet raken.

Creed 2 zou oorspronkelijk in 2016 van start gaan maar werd uitgesteld doordat regisseur Ryan Coogler eerst Black Panther ging maken.



NieuwsFilm

meest populair