Daniel Craig wil Denis Villeneuve voor 'Bond 25'

Daniel Craig wil Denis Villeneuve voor 'Bond 25'

Maar wil Villeneuve dat ook?

Nu bekend is dat Daniel Craig nog één keer terugkeert als James Bond in het voor 2019 aangekondigde Bond 25, is het wachten op de onthulling van de naam van de regisseur. Als het aan 007 zelf ligt dan wordt het niemand minder dan Denis Villeneuve.

Volgens The Daily Mail zou de goed betaalde acteur bijzonder graag geregisseerd willen worden door Villeneuve, in de 25e Bond-film die naar verluidt de titel Shatterhand zou dragen. Bond zou het in de opvolger van Spectre gaan opnemen tegen een blinde schurk en 007 zou de dood van zijn vrouw gaan wreken. De titelsong zou voor rekening zijn van zangeres Beyonce.

Villeneuve's naam werd al vaker in verband gebracht met de regie van een Bond-film en geheel onterecht is dit uiteraard niet. De Canadese filmmaker leverde met titels als Prisoners en Arrival al zeer goed ontvangen titels op en binnenkort verschijnt het veelbelovende Blade Runner 2049. De vraag is of Bond 25 in Villeneuve's agenda past, aangezien hij na Blade Runner aan de slag zou gaan met zijn grote droom, een nieuwe Dune.

Bond 25 staat gepland voor 7 november 2019.



NieuwsFilm

meest populair