Flitsende posters 'Justice League' luiden trailer in, met Superman?

Flitsende posters 'Justice League' luiden trailer in, met Superman?

Op naar zondag; op naar Superman?

Hieronder zie je posters voor vijf Justice League-leden Bruce Wayne / Batman (Ben Affleck), Diana Prince / Wonder Woman (Gal Gadot), Arthur Curry / Aquaman (Jason Momoa), Barry Allen / The Flash (Ezra Miller) en Victor Stone / Cyborg (Ray Fisher). De poster gaan vooraf aan de laatste trailer die aankomende zondag gaat verschijnen.

Opvallend aan de affiches is dat ook het logo van Superman te zien is. Het personage van Henry Cavill ontbrak voorlopig in de officiële promotiecampagne van Warner Bros., maar daar lijkt uiterlijk aankomende zondag verandering in te komen. Duidelijk is wel dat zijn terugkeer opvallend zal zijn.

Onder de affiches ook een beeld van het gezichtsveld van iedere held, onderdeel van de Chinese promotiecampagne.

Barry Allen / The Flash (Ezra Miller)
Deze held zagen we al twee keer in het DC Films Universe. Hij werd geïntroduceerd in Batman v Superman: Dawn of Justice en hij had een flitsende cameo in Suicide Squad. Een eigen film krijgt de Flash ook, met de titel Flashpoint. Een verschijningsdatum is nog niet onthuld.

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding
Victor Stone / Cyborg (Ray Fisher)
Net als de Flash werd Cyborg al kort geïntroduceerd in Batman v Superman. De half mens, half robot zal tot leven worden gewekt met een zogenoemde 'Mother Box', een belangrijk voorwerp in Justice League. Vooralsnog staat de solofilm Cyborg gepland voor 2020.

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding
Bruce Wayne / Batman (Ben Affleck)
Afflecks Batman zagen we uiteraard ook in Dawn of Justice en in Justice League zal Bats een leider zijn en de leden bij elkaar brengen, samen met Wonder Woman. Naar verluidt speelt dezelfde Batman ook in The Batman, opnieuw een film zonder verschijningsdatum.

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding
Diana Prince / Wonder Woman (Gal Gadot)
Na Superman hebben we van Wonder Woman het meeste gezien in het 'shared universe' van DC. Naast haar krachtige optreden in Dawn of Justice zagen we haar eerder dit jaar in haar herkomstfilm Wonder Woman, welke een doorslaand succes bleek. Wonder Woman 2 staat gepland voor 2019.

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding
Arthur Curry / Aquaman (Jason Momoa)
Na Justice League gaan we pas echt kennismaken met deze koning van de zee. Momoa's onderwaterheld zal namelijk eind 2018 te zien zijn in zijn eigen solofilm, Aquaman.

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding
Green Lantern (?) - Fan Made
Naar verluidt zou er ook een Green Lantern te zien zijn in Justice League. De kans lijkt aanzienlijk aangezien de film een opmaat is naar de vele solofilms. Green Lantern Corps staat gepland voor 2020. Hieronder zie je een fan-made affiche voor deze held.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair