Poll

POLL: De 25 grootste films van 2018

Van Avengers: Infinity War tot The Girl in the Spider's Web en van Fantastic Beasts 2 tot Ready Player One.

door Bram de Groot om 00:14 in Poll
Uiteraard komen er nog een aantal grote films in 2017 uit. Met deze POLL kijken we alvast vooruit naar wat we in 2018 kunnen verwachten. Een POLL die we voor 2017 ook plaatsten. Veel van de onderstaande films zijn al (bijna) afgerond, in productie genomen of de camera's gaan binnenkort draaien. Nadat je onderstaande 25 films hebt doorgenomen, stelt de POLL jou de vraag: naar welke film kijk jij het meest uit?

Allergrootste releases

Een vluchtige blik op wat we kunnen verwachten... De oplettende stemmer heeft vast door dat er eigenlijk geen originele films meer tussen staan. De lijst bevat bijvoorbeeld acht superheldenfilms, met onder meer Avengers: Infinity War, X-Men: Dark Phoenix en Aquaman. Ook zijn er flink wat vervolgfilms, zoals Creed II, Fantastic Beasts and Where to Find Them 2 en Jurassic World: Fallen Kingdom. En dan zijn er de nog iets wat originelere projecten zoals Alita: Battle Angel, The Girl in the Spider's Web en Ready Player One. Al zijn ook dit verfilmingen van bestaande verhalen. De rest van de 25 opgenomen titels tref je hieronder aan; animatiefilms zijn dit keer niet meegenomen.

Liever een andere titel?

Aangezien het lijstje zich beperkt tot 25 titels staat jouw favoriete grote 2018-film er mogelijk niet tussen. Wil je de film toch even aanstippen, dan graag op de gebruikelijke plaats.

Succes met stemmen32 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Jan231

Avatar

Jammer dat er weinig grote, originele films uitkomen. Ik kijk het meest uit naar Infinity War, Black panther en Jurassic World. Het minst kijk ik uit naar Mary Poppins (wtf...)

ThomasOMalley

Avatar

Wauw, wat een trieste lijst voor 2018. Buiten de beschikbare keuzes zou ik The Shape of Water willen aanstippen. Voor de rest wel zin in Deadpool 2 ofzo, maar hier komt weinig van in mijn uiteindelijke top 10 verwacht ik.

benjamin

Avatar

Van dit lijstje dan maar Infinity War, maar eigenlijk Isle Of Dogs wat mij betreft.

SunChaser

Avatar

Beast2.
Invibitie war niet omdat ik het haat als een film in 2 delen komt

RoberPaulsen

Avatar

@jan231 je beklaagt je over een te kort aan originele films en kijkt het meest uit naar de zoveelste superheldenfilms en Jurassic deel 6?

SunChaser

Avatar

Triest dat van de 25 maar twee films geen vervolg, reboot, remake of spin-off zijn

SeanDeNiro

Avatar

Wat een trieste lijst. Kost miljarden om te maken en er is geen zak aan.

John Wayne

Avatar

Hier zit wel heel erg weinig origineels tussen. Veel vervolgen en Spinoff's of nieuwe interpretaties van oud materiaal. De comic-verfilmingen worden langzaam verstikkend. Hoe vaak krijgen we nog te zien hoe superhelden voor de zoveelste keer de wereld alweer redden? Ik heb mijn stem gegeven aan Ready player One. Ik hoop op Steven Spielberg in topvorm en dan kan RPO een pareltje zijn.

SunChaser

Avatar

Het is niet voor niets dat blockbusters het steeds slechter doen. 600m box office omzet op films die 250m kosten excl marketing zijn gewoon een flop eigenlijk. De kleinere goedkopere films die 10 x hun budget opbrengen zijn veel boeiender. Misschien kan FT ook een top25 arthouse maken

SunChaser

Avatar

Waarom staat Glass er niet bij eigenlijk. Of is dat 2019?

spooklift

Avatar

Jurassic World: Fallen Kingdom

abon

Avatar

Ik hoop met ready player one weer een echte Spielberg klassieker te gaan zien. En stiekem hoop ik dat hij ook robopocalypse gaat verfilmen.

Da Villain

Avatar

Ik hoop dat fantastic beasts het goed gaat doen. Geen idee wat ze gaan maken van dat 140 bladzijden tellende boekje.

Goku32

Avatar

wow wat een lijstje met films waar van de vorige gefaald hebben.

maar ik kijk uit naar
1 Creed 2 want de eerste was geweldig vond ik
2 infinity war omdat ik dit een mooie afsluiter vind van marvel.
3 deadpool 2 omdat de eerste grappig was

de films waar ik niet naar uit kijk omdat ze me hebben teleurgesteld.

1 Jurassic park met pijn, die vorige heeft me zo teleurgesteld wat een slechte film was dat.
2 Bumbelbee want Transformer films zijn gewoon slecht geworden
3 pis rim het ziet er zo slecht uit in de trailer

en nu de films waar ik twijfels over heb

1 pradator, ben benieuwd maar ook weer niet
2 Ready player one, is een intressant iets
3 venom, omdat ik hoop dat carnage in de film zit

en verder is het allemaal prut helaas en van het zelfde weer

Frietgezicht

Avatar

Infinity War natuurlijk.

De films van Marvel verschillen in kwaliteit maar alles heeft geleid naar deze film.
De broers die al 2 van de beste superhelden films achter hun naam hebben staan aan het roer, alle helden bij elkaar, de grote badguy Thanos die eindelijk echt ten tonele verschijnt, welke fan van dit soort films kan zich hier nou niet op verheugen.

Decepticon

Avatar

Avengers: Infinity War

En het is imo eigenlijk een originele film, ja het is een sequel in een franchise, gebaseerd op een bestaand verhaal, maar is nog nooit eerder verfilmd.
Dat kwalificeert de film imo wel enigszins als een originele film. Smiley face

horizon

Avatar

Bumblebee.

Toky

Avatar

Wat n zure reacties hier :s ja er staan veel sequels of remakes tussen(en dan wel geilen op batman nummer 344 of superheldenfilms), maar dit zijn dan ook de blockbusters die uitkomen. Voor mij staan er zeker must-sees bij, met bovenaan Mary Poppins(een waslijst aan A sterren, 2D animatie en oude gedienden die aan deze film gewerkt hebben). Hiernaast zal FB 2 ook zeker niet teleurstellen, evenals MI6.

Warhasbegun

Avatar

fantastic beasts, jurassic world en the maze runner zijn de films die ik sowieso ga zien

Master Of Films

Avatar

Gelukkig komen er meer films uit dan deze 25. Genoeg filmvoer om naar vele films uit te kijken. Niet gestemd, geen favoriet.

Jan231

Avatar

@Roberpaulsen Ja ik heb deze titels genoemd, omdat ik hier het meest naar uitkijk van deze lijst. Bij gebrek aan beter dus.

Jan231

Avatar

Ik kan echt niet begrijpen dat er mensen zijn die stemmen op Mary Poppins. Met alle respect hoor...

Ereptile

Avatar

Infinity War... het zogenoemde begin van het eind voor het MCU zoals hij in 2008 is geïntroduceerd met Thanos als uiteindelijke villain!

Puto

Avatar

1. Jurassic world 2 goede franchise en ik verwacht goed verhaal om met een fatsoenlijk vervolg te komen plus hij word wat duisterder dan zn voorgangers
2. deadpool 2 goede simpele humor, actie en een lege x-mantion!

NoahMeeuws

Avatar

2018 wordt een verschrikkelijk jaar :O

Samiraaaa

Avatar

Jurassic world Fallen kingdom nummer 1 ! En op nummer 2 The maze runnen. De rest boeit me niet zo veel Smiley face

Solid

Avatar

Sowieso battle angel....

Ninsh

Avatar

@goku32

Welke afsluiter van marvel MCU? Inifinty war is part 1 van 2 films. Part 2 is alleen de naam geschrapt omdat part 1 meestal minder opbrengt. Daarom 2 losse titels. Maar part 2 in 2019 wordt de echte afsluiter. Part 2 bedoel ik Avengers 4 mee.

Shifty777

Avatar

Niks waar ik nou echt super enthousiast van word, moeilijke keuze.

1. Wel benieuwd naar films als Infinity War, Deadpool en Black Panther, maar ik wordt de superheldenfilms wat moe zo langzamerhand.

2. De vorige twee Mission: Impossible films vond ik tof, maar ik word vervolgen ook wat moe langzamerhand.

3. Naar een nieuwe Star Wars ben ik ook altijd benieuwd, maar in het geval van Han Solo met name bezorgd en lijkt me wat overbodig.

4. The Predator ben ik wel benieuwd naar, maar tot dusver nog geen nieuws over gelezen dat mij erg enthousiast maakt. Meer liefhebber van het origineel.

5. Bij Jurassic World 2 heb ik de hoop al opgegeven na zijn voorganger, maar hoop natuurlijk op een degelijke film.

6. Naar een nieuwe van Robert Rodriguez ben ik ook altijd benieuwd, maar ik heb er een slecht gevoel bij.

Zo kan ik nog wel even doorgaan, maar de algehele tendens bij mij is dat er teveel sequels, prequels, reboots, remakes en verfilmingen van bestaand materiaal zijn. Ik word er inmiddels allemaal niet meer erg enthousiast van, vooral erg moe. Ondanks dat films als War for the Planet of the Apes, Blade Runner 2049 en IT hoog op mijn lijst staan dit jaar, waren het films als Wind River, Baby Driver en Get Out die een verfrissend verschil maakten.

Noortje World

Avatar

1 Jurassic world fallen kingdom die gaat hoog eindigen !!!

NieuwsFilm

meest populair