Vijf mogelijke titels vervolg 'Avengers: Infinity War'

Vijf mogelijke titels vervolg 'Avengers: Infinity War'

Waar gaat het heen?

Om niet al te veel spoilers weg te geven aan de die hard Marvel-fans heeft Marvel Studios de titel voor de opvolger van Avengers: Infinity War nog niet onthuld. Online zwerven er heel wat titel-opties voor Avengers Untitled, en even geleden werd al de titel Avengers: Infinity Gauntlet aan de film gekoppeld. Uiteraard kunnen onderstaande vijf titels, uitgedacht door ComicBookMovie , leiden tot enige spoilers.

Avengers 4 zal de huidige waslijst films in het Marvel Cinematic Universe gaan afronden. De kans is groot dat er heel wat personages van de huidige reeks afscheid nemen. Denk dan vooral aan de helden als Robert Downey Jr.'s Tony Stark / Iron Man, Chris Hemsworths Thor, Mark Ruffalo's Bruce Banner / Hulk en Chris Evans' Steve Rogers / Captain America. Maar ook Scarlett Johanssons Natasha Romanova / Black Widow en Jeremy Renners Clinton Barton / Hawkeye staan op de nominatielijst.

Bekijk de afbeelding
Hieronder de lijst van ComicBookMovie met mogelijke titels voor de opvolger van Anthony en Joe Russo's Infinity War:

1. Avengers: Secret Wars
2. Avengers: Infinity Gauntlet
3. Avengers: Disassembled
4. Avengers: Secret Invasion
5. Avengers: World War Hulk

Laten we de #1 toelichten: In dit verhaal kan Thanos (Josh Brolin) de Avengers niet verslaan en daarom stuurt hij ze naar 'Battleworld'. Volgens ComicBookMovie zou dit een hoop spektakel opleveren. In dat verhaal nemen niet alleen helden het op tegen andere helden (iets dat we al zagen in Civil War), maar ook zullen zich enkele slechteriken zich mengen in de strijd. Thanos zou zelfs personages terug kunnen brengen als Red Skull en Abomination, de slechteriken uit respectievelijk Captain America: The First Avenger en The Incredible Hulk.

Deze opzet zou uiteraard een hoop visueel geweld kunnen opleveren. Enige nadeel bij de gedachte van de titel Avengers: Secret Wars is dat we waarschijnlijk al castingnieuws voorbij hadden zien moeten komen. Maar dit kan uiteraard ook in het diepste geheim plaatsvinden.

Meer onderbouwing vind je op ComicBookMovie. Welke titels / verhaallijn zou jij graag zien?



NieuwsFilm

meest populair