Bioscoopfilms week 42: Geostorm, Daphne en meer

Bioscoopfilms week 42: Geostorm, Daphne en meer

Welke films draaien vanaf deze week allemaal in de bioscoop?

Onderstaande titels zijn vanaf vandaag te bekijken in de bioscoop. Voor tijden en reserveren gebruik je natuurlijk onze bioscoopagenda.

Geostorm (2017)


Bekijk de afbeeldingRegie: Dean Devlin | Cast: Gerard Butler, Talitha Bateman, Abbie Cornish, Ed Harris

Een man onderneemt een reis naar de ruimte om klimaatveranderende satellieten ervan te weerhouden een storm te lanceren van episch formaat. Zijn broer ontdekt in de tussentijd een plan om de Amerikaanse president te vermoorden. Bekijk de trailer van Geostorm.

The Glass Castle (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Destin Cretton | Cast: Brie Larson, Naomi Watts, Woody Harrelson, Iain Armitage

Rex en Rose Mary Walls hadden vier kinderen. In het begin leefden ze als nomaden en trokken door dorpjes en kampeerden in de bergen in het Zuid-Westen van de Verenigde Staten. Rex was een charismatische, briljante man die in nuchtere buien zijn kinderen deed lesgeven en hen leerde om te houden van alle facetten van het leven zonder enige angst. Rose Mary, die houdt van schrijven en schilderen, keek echter niet veel om naar de kinderen. Toen hun geld na een aantal jaren opraakte, verhuisden de Walls naar een klein mijnwerkersdorp waar het gezin al snel vervalt in allerlei crimineel gedrag en moet zien te overleven onder de meest erbarmelijke omstandigheden.

Lees de recensie van The Glass Castle geschreven door Martijn Hamerling -

Bekijk de trailer van The Glass Castle.

Daphne (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Peter Mackie Burns | Cast: Emily Beecham, Geraldine James, Tom Vaughan-Lawlor, Nathaniel Martello-White

Daphne, 31, Londenaar. Ze heeft drukke dagen, hectische nachten, vrienden, familie, geliefden en nog veel meer afleiding. Maar ze is te jong om snel te settelen en te oud om doelloos te blijven leven. Op een avond dwingen onverwachte gebeurtenissen haar keuzes te maken.

Lees de recensie van Daphne geschreven door Kaj van Zoelen -

Bekijk de trailer van Daphne.

Brigsby Bear (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Dave McCary | Cast: Mark Hamill, Claire Danes, Kyle Mooney, Greg Kinnear

Brigsby Bear Adventures is een kinderserie, geproduceerd voor een publiek dat maar uit één man bestaat: James. Als de serie abrupt tot een einde komt, verandert het leven van James voor altijd en besluit hij het verhaal zelf af te ronden. Hij moet tegelijk leren omgaan met de realiteit van een wereld waar hij helemaal niets vanaf weet.

Lees de recensie van Brigsby Bear geschreven door Arjan Welles -

Bekijk de trailer van Brigsby Bear.

Weg van Jou (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jelle de Jonge | Cast: Katja Herbers, Elise Schaap, Maarten Heijmans, Imanuelle Grives

De stadse Evi wordt met frisse tegenzin door haar werkgever overgeplaatst van hip Rotterdam naar stil Zeeuws-Vlaanderen. Weigeren is geen optie, haar carrière valt of staat met slagen in de Zeeuwse regio. Ze laat haar comfortabele stadse leven van uitgaan en veel consumeren achter zich en begint met vallen en opstaan aan haar nieuwe leven in Zeeuws-Vlaanderen. Dat het daar niet allemaal onverstaanbare Zeeuwen zijn, blijkt als Evi in Terneuzen schipper Stijn ontmoet. Zou ze dan toch aarden in de Zeeuwse klei of keert ze liefst zo snel mogelijk terug naar haar vriend Lennaert die in Rotterdam is gebleven?

Lees de recensie van Weg van Jou geschreven door Arjan Welles -

Bekijk de trailer van Weg van Jou.

Home Again (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Hallie Meyers-Shyer | Cast: Reese Witherspoon, Lake Bell, Michael Sheen, Nat Wolff

Het leven van een alleenstaande moeder in Los Angeles neemt een onverwachte wending als ze drie jonge mannen toestaat bij haar in te trekken.

Lees de recensie van Home Again geschreven door Frank Stol -

Bekijk de trailer van Home Again.

Kleine IJstijd (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Paula van der Oest | Cast: Johan Heldenbergh, Hannah Hoekstra, Monic Hendrickx, Cees Geel

Een groep vrienden, (ex)muzikanten en hun aanhang komt bij elkaar in een oud, -ooit gekraakt- huis op het platteland om de as te verstrooien van hun vriend en held Kas. Ze zijn uitgenodigd door Kas' hoogzwangere vriendin Sallie, om hun inspirator op gedenkwaardige wijze te memoreren.

Lees de recensie van Kleine IJstijd geschreven door Frank Stol -

Bekijk de trailer van Kleine IJstijd.

We Are X (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Stephen Kijak | Cast: Yoshiki, Toshimitsu Deyama, Tomoaki Ishizuka, Hiroshi Morie

Een documentaire over de legendarische Japanse rockband X JAPAN. Bekijk de trailer van We Are X.

NieuwsFilm

meest populair