[UPDATE] Toch geen trailer 'Jurassic World: Fallen Kingdom'

[UPDATE] Toch geen trailer 'Jurassic World: Fallen Kingdom'

En mogelijk ook van Avengers: Infinity War.

UPDATE: We hebben te horen gekregen dat de trailer voor 'Jurassic World: Fallen Kingdom' toch niet a.s vrijdag online komt. Een nieuwe datum is nog niet bekend. Hieronder het originele bericht.

Het wordt een week van grote en mooie trailers. Niet alleen lijkt het erop dat we de eerste beelden van Avengers: Infinity War te zien krijgen, ook heeft NBC bekend gemaakt dat het tijdens een footballwedstrijd met de eerste trailer van Jurassic World: Fallen Kingdom komt.

Het gaat om de match tussen de Cowboys en de Redskins, die om half twee 's nachts Nederlandse tijd gespeeld wordt donderdag. Dat betekent dat de trailer hier dus zeer vroeg op vrijdagnacht vrijgegeven wordt. Het zou dus kunnen dat we, als die van Infinity War ook van donderdag op vrijdag wordt vrijgegeven, 's ochtends van twee grote trailers kunnen genieten.

Jurassic World: Fallen Kingdom brengt de belangrijkste personages uit Jurassic World terug: Owen Grady (Chris Pratt) en Claire Dearing (Bryce Dallas Howard). Naar het schijnt krijgen zij ditmaal te maken met andere bedrijven die ook dinosaurussen tot leven hebben gebracht en daar snode plannen mee hebben. Ook heeft de film een rolletje voor Ian Malcolm (Jeff Goldblum), uit de originele film uit de jaren negentig.

Verder is Avengers: Infinity War het begin van het einde van het MCU zoals we dat kennen. De film brengt, samen met Avengers 4, de Avengers en Guardians of the Galaxy bij elkaar in een epische strijd tegen Thanos (Josh Brolin). Die wil met behulp van de Infinity Stones het hele universum opnieuw vormgeven.

Avengers: Infinity War is vanaf 25 april te zien. Jurassic World: Fallen Kingdom draait vanaf 7 juni 2018 in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair