Record voor trailer 'Avengers: Infinity War' 230 miljoen views in 24 uur!

Record voor trailer 'Avengers: Infinity War' 230 miljoen views in 24 uur!

De trailer voor 'Avengers: Infinity War' is de nieuwe best bekeken trailer in de eerste 24 uur.

Het was te voorspellen: de trailer voor Avengers: Infinity War, die afgelopen woensdag online verscheen, is de nieuwe best bekeken trailer in de eerste 24 uur. De film van Marvel Studios pakt het record af van IT, de film van Warner Bros. die eerder dit jaar het record fors aanscherpte.

Volgens Marvel Studios is de trailer voor de film van regisseurs Anthony en Joe Russo maar liefst 230 miljoen keer bekeken op de eerste dag. Hiermee zet de derde Avengers-film IT in de schaduw. De zeer succesvolle horrorfilm wist 197 miljoen kijkers te trekken in de eerste 24 uur. Ook niet verkeerd.


Overige zeer veel bekeken trailers van de afgelopen jaren zijn die voor The Fast of the Furious (139 miljoen), Thor: Ragnarok (136,0 miljoen), Beauty and the Beast (127,6 miljoen), Star Wars: The Last Jedi (120,1 miljoen), Fifty Shades Darker (114,0 miljoen), Incredibles 2 (113,0 miljoen), Star Wars: The Force Awakens (112,0 miljoen) en Captain America: Civil War (94,7 miljoen).

Hieronder dan nogmaals die trailer met die toch best overtuigende slechterik Thanos. Vanaf eind april in de Nederlandse bioscoop!



NieuwsFilm

meest populair