POLL: Slechtste superheldenfilms

POLL: Slechtste superheldenfilms

Sinds 1998.

Een paar maanden geleden keken we naar de beste moderne superheldenfilm en nu is het tijd om te laten weten welke hedendaagse superheldenfilm jij het slechtst vindt. Hieronder tref je de wekelijkse POLL.

Om de lijst een beetje in te korten tref je hieronder een selectie met twintig van de 61 superheldenfilms die sinds Blade (1998) / X-Men (2000) zijn verschenen. Alle films werden op een bepaalde manier geen enorm succes. Veelal werden de titels slecht tot rampzalig door de critici en het publiek ontvangen en dit resulteerde vaak tot een flop aan de wereldwijde Box Office. Denk dan vooral aan titels als Catwoman (2004) en Fantastic Four (2005). Ook tref je de financieel beter presterende films aan - zoals Suicide Squad, 2016 - aan en zitten er titels tussen die het redelijk deden, maar wel het einde betekende van een gewenste filmreeks. Denk aan Superman Returns (2006) en The Amazing Spider-Man 2 (2014).

Ben je het niet eens met de POLL, mis je een titel of wil je graag iets anders toevoegen, dan kan dat uiteraard op de gebruikelijke plaats.

Succes met stemmen!

De poll is geëindigd, je kan niet meer stemmen.

NieuwsFilm

meest populair