De IMDb Top 10 acteurs en actrices van 2017

En de 'Breakout Stars' van het jaar.

We zitten weer in december, dus beetje bij beetje zul je meer jaarlijstjes voorbij zien komen. De IMDb heeft de lijstjes opgesteld op basis van de paginabezoeken van de 250 miljoen unieke bezoekers per maand.

IMDb's Top 10 Sterren van 2017


Als eerste zie je de Top 10 met meest gezochte sterren op IMDb. Op de eerste stek staat niet geheel onverwacht Gal Gadot. De mooie actrice was dit jaar te zien in Wonder Woman en Justice League. De Top 3 bij de sterren wordt compleet gemaakt door Tom Hardy en Emilia Clarke. Hardy was te zien in de series Peaky Blinders en Taboo en in de film Dunkirk. Clarke dankt haar faam vooral aan haar rol in de serie Game of Thrones en is volgend jaar te zien in Solo: A Star Wars Story.

1. Gal Gadot
2. Tom Hardy
3. Emilia Clarke
4. Alexandra Daddario
5. Bill Skarsgård
6. Pom Klementieff
7. Ana de Armas
8. Dan Stevens
9. Sofia Boutella
10. Katherine Langford


IMDb's Top 10 'Breakout Stars' van 2017

Bij de nieuwkomers - de 'Breakout Stars', acteurs en actrices die dit jaar voor het eerst in de Top 100 belandden, staat Bill Skarsgård op de eerste plaats. Dit komt vooral door zijn rol als Pennywise in de horrorfilm IT. Daarna volgen Pom Klementieff, bekend uit Guardians of the Galaxy Vol. 2 en Ingrid Goes West, en Ana de Armas, bekend uit Blade Runner 2049.

1. Bill Skarsgård
2. Pom Klementieff
3. Ana de Armas
4. Dan Stevens
5. Katherine Langford
6. Dylan Minnette
7. Sophia Lillis
8. Jessica Henwick
9. Alison Brie
10. Zendaya



NieuwsFilm

meest populair