Featured

Dit wist je nog niet over de cast van 'Avengers: Infinity War'!

Wat weetjes over een paar leden van deze enorme cast op een rij!

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jeffrey Kouters om 19:04 in Featured
Volgend jaar verschijnt Marvels grootste showstuk - Avengers: Infinity War - ooit in de bioscopen! De cast waar de eerste The Avengers ooit mee begon is inmiddels flink uitgebreid. Het de hoogste tijd om eens een kijkje te nemen in de biografieën van de castleden van deze film om te kijken of er nog iets interessants te ontdekken valt!

Al vele nieuwe namen prijken nu inmiddels naast die van de grondleggers van het fictieve filmuniversum vol superhelden en bovennatuurlijke slechteriken; Robert Downey Jr. (Iron Man), Chris Evans (Captain America), Scarlett Johansson (Black Widow), Chris Hemsworth (Thor), Mark Ruffalo (The Hulk) en Jeremy Renner (Hawkeye). Tijd om eens wat interessante weetjes op een rij te zetten over de alsmaar groter wordende supercast!


Jeremy Renners (Hawkeye) vorige baantje: make-up artiest
Een groot contrast voor deze acteur die vooral veel macho rollen speelt, bijvoorbeeld in films als The Hurt Locker (2008) en The Town (2010). Acteur Jeremy Renner werkte namelijk als make-up artiest voordat hij doorbrak in Hollywood, zo onthulde hij zelf enkele jaren geleden in een interview toen hij openhartig vertelde over zijn geschiedenis vol blush, mascara en eyeliner.

"Ik was werkzaam als visagist om de rekeningen te kunnen betalen", vertelde Renner destijds. "Ik had daar wel gevoel voor, omdat ik actief was bij het theater en ook goed kan tekenen, dus ik dacht... laat ik eens de visagie van vrouwen gaan doen". Renner kon deze baan goed combineren met al de audities die hij ook nog eens deed. "Ik had veel vrije tijd, omdat ik slechts een paar uur per week hoefde te werken. Alles beter dan serveren!"

De acteur kijkt dus tevreden terug op zijn voormalige bestaan als make-up artiest. Toen de dienstdoende interviewster enigszins ondeugend vroeg of Renner bij haar een 'smokey eye' zou kunnen zetten, antwoordde hij vol vertrouwen terug: "Ja, natuurlijk!"


Tom Holland (Spider-Man) is een professioneel balletdanser
Goed, officieel is deze knaap nog geen lid van The Avengers, maar dat hij snel een plekje zal krijgen met het dreigende gevaar van Thanos dat op de loer ligt, lijkt haast zeker. Nu swingt Tom Holland rond als superheld Spider-Man, maar voor zijn grote doorbraak in de filmindustrie was hij vooral te bewonderen op de bühne.

Holland speelde namelijk als kind in de musical Billy Elliot op West End. Deze musical gaat over een jongetje dat graag op ballet wil, maar dat niet mag van zijn ouders. Holland kreeg deze rol op zijn twaalfde, maar daar heeft hij wel ruim twee jaar lang voor moeten trainen om al die moeilijke balletpasjes uit de voorstelling te leren.

Holland is dus een getraind danser en zeer atletisch gebouwd. Dat is ook een van de redenen waarom hij door Marvel gecast werd als Spider-Man. Dans is ook vaak een teamsport en het Holland klikte bij het auditieproces ook nog eens ontzettend goed met de andere hoofdrolspelers. Dan is één plus één natuurlijk al snel twee.


Tom Hiddleston (Loki) had vroeger de bijnaam 'plasje'
Acteur Tom Hiddleston zal in Infinity War wederom opdraven als de Noordse van de leugens, Loki. Hiddleston mag nu dan wel een erg zelfverzekerde god spelen, maar vroeger was de acteur zelf alles behalve zeker.

In zijn kindertijd werd Hiddleston namelijk geplaagd door zijn klasgenootjes, die de bijnaam 'Piddle' (oftewel: 'Plasje') voor hem hadden bedacht. Of Hiddleston in zijn kindertijd een fanatiek bedplasser was, weten we niet zeker, maar zijn klasgenootjes hadden in ieder geval ook een passend rijmpje voor hem bedacht.

'Hiddle Piddle did a widdle in the middle of the night' ('Hiddle Piddle deed een plasje in het midden van de nacht') is wat de kinderen op zijn school hem dikwijls zouden hebben toegeroepen, zo vertelde Hiddleston ooit een interview.


Robert Downey Jr. (Iron Man) was vroeger alles behalve een held
Wie aan Iron Man denkt, denkt direct aan Robert Downey Jr. Het mag gezegd worden; mede dankzij de geslaagde performance van Downey Jr. in de eerste Iron Man-film (2008), kon het filmuniversum van Marvel uitgroeien tot wat het vandaag de dag is. Alhoewel Downey Jr. momenteel (met zijn roem, fans en rijkdom) zijn leven op de rails lijkt te hebben, was dat vroeger alles behalve het geval.

Downey Jr. was namelijk rond het begin van deze eeuw behoorlijk van het padje af. Zijn overmatige drugsgebruik en agressie hebben ervoor gezorgd dat Downey Jr. meermaals in de bak is beland. De inmiddels zeer populaire acteur stond meermaals terecht voor zaken als rijden onder invloed, openbaar dronkenschap en mishandeling. Zijn wangedrag maakte Downey Jr. ook niet bepaald geliefd bij het publiek.

Het drugsgebruik is volgens Downey Jr. zelf haast met de paplepel bij hem ingegoten. Downey Jr. heeft ooit verteld dat zijn eerste aanraking met drugs op zijn achtste was, toen zijn vader een marihuanajoint aan hem gaf. Hij had dus een behoorlijk turbulent leven voordat hij de nodige rust in zijn leven vond. Gelukkig is Downey Jr. voor vele mensen nu wel een held!


Het leven van Mark Ruffalo (The Hulk) is niet bepaald vol rozengeur en maneschijn
Beroemdheden lijken vaak alles te hebben. Fans, geld, aanzien, noem maar op. Mark Ruffalo is al jarenlang een succesvol en bekend acteur in Hollywood en weet dikwijls met veel droge humor zijn rollen te brengen. Desondanks is zijn eigen leven niet zo fijn. In 2001, vlak na de geboorte van zijn zoon, werd er namelijk een hersentumor bij de acteur ontdekt. Voor Ruffalo voelde zijn ziekte alsof hij 'op het randje tussen leven en dood balanceerde'.

Zijn ziekte was een zware tijd voor Ruffalo, maar gelukkig konden de doktoren hem goed behandelen, zodat hij verder kon met zijn leven, gezin en carrière. In 2008 kreeg hij echter een volgende zware klap te verduren, toen zijn jongere broer Scott werd vermoord. Scott runde een drukbezochte kapperszaak in Beverly Hills. De politie vond een grote hoeveelheid drugs en spierverslappers aan in het bloed van Scott, maar na onderzoek bleek dat hij op een verdachte wijze was doodgeschoten.

De dood van zijn jongere broer inspireerde Ruffalo om een rol aan te nemen in de film The Kids Are All Right (2018), waarin hij een personage speelt wat hem erg doet denken aan hem. De moordzaak rondom zijn broer Scott is nog steeds niet opgelost. Regelmatig trekt Ruffalo zich terug om tot rust te komen en om tijd te kunnen spenderen met zijn familie. Ruffalo heeft zeker na deze verdrietige levenslessen zijn carrière op een tweede plaats gezet.4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Hendrik de Kijzer

Avatar

Acteur Tom Hiddleston zal in Infinity War wederom opdraven als de Noordse van de leugens, Loki.

Misschien nog even snel het woord god toevoegen voordat mensen gaan klagen. ;)

Sanelco

Avatar

Goed voorbeeld "Robert Downey Jr" die zijn verslaving de baas is geworden

Decepticon

Avatar

Dat van Mark Ruffalo zijn broer wist ik volgens mij niet eens, dat is wel triest.
Mooi dat hij veel tijd spendeert met familie, je ziet hem ook weinig in de media.

Goku32

Avatar

Hahaha die kinderen zullen nu wel spijt hebben om Loki zo te pesten vroeger op school.

nieuwslaatste nieuws