Engere Steppenwolf onthuld voor 'Justice League'

Engere Steppenwolf onthuld voor 'Justice League'

Dat had grappig geweest.

De fans zullen Justice League ondertussen gezien hebben en waarschijnlijk zijn zij het met de menigte eens dat de slechterik Steppenwolf niet het hoogtepunt is. Het CGI-personage van acteur Ciarán Hinds had er een stuk enger uit kunnen zien. Dit bewijst nieuw onthulde concept-art.

Jerad S.Marantz, de ontwerper van de concept-art, plaatste onderstaand ontwerp online via zijn Instagram-account. Het ontwerp is overigens ook terug te vinden in het boek 'Justice League: The Art of the Film'. Onderstaande Steppenwolf ziet er overigens net zo "CG-achtig" uit als de gebruikte versie. Het is dus maar de vraag of deze alternatieve versie een vooruitgang geweest zou zijn.


Ondertussen komt er steeds meer zicht op de financiële eindscore van de film van regisseurs Zack Snyder en Joss Whedon. Het was al duidelijk dat de film ondermaats zou presteren en de afgelopen periode werd er uitgegaan van een eindresultaat van zo'n $675 miljoen. Dit lijkt echter niet te worden gehaald.

Op dit moment staat de film op $647,1 miljoen, maar veel Noord-Amerikaanse bioscopen hebben de film al uit de roulatie gehaald, zes weekenden na verschijning. De prijzige DC-film zal dus minder ophalen dan Man of Steel uit 2013. Deze film noteerde $668,0 miljoen.

De huidige Top 5 in het DC Extended Universe ziet er nu als volgt uit, op basis van de wereldwijde bioscoopomzet:

1. Batman v Superman: Dawn of Justice (2016) - $873,6 miljoen
2. Wonder Woman (2017) - $821,8 miljoen
3. Suicide Squad (2016) - $746,8 miljoen
4. Man of Steel (2013) - $668,0 miljoen
5. Justice League (2017) - +/- $650 miljoen

NieuwsFilm

meest populair