Algemeen

Joaquin Phoenix als Batman?

Gary Oldman vindt het een goed idee.

door Kaj van Zoelen om 09:10 in Algemeen
Hoe moet het nou verder met Batman? Het verhaal voor de nieuwste Batman-film, met de zeer originele titel The Batman, is af, zo melde filmmaker Matt Reeves. Maar wie gaat de gemaskerde held spelen? Ben Affleck vertolkte de rol in Batman v Superman: Dawn of Justice, Suicide Squad en Justice League, en zou oorspronkelijk zelfs The Batman gaan regisseren.

Maar Ben Affleck heeft aangegeven te willen stoppen met het spelen van Batman. Of dat betekent of hij nu al gaat stoppen of na deze nieuwe Batman-film, is nog niet duidelijk. Ondertussen is er natuurlijk volop speculatie wie de rol na hem zal gaan spelen. Wie gaat er in de voetstappen treden van de acteurs die tot nu toe de rol op zich namen? Adam West, Michael Keaton, Val Kilmer, George Clooney, Christian Bale en Ben Affleck gingen deze nieuwe man voor.


Gary Oldman, die in drie Batman-films Commisaris Gordon speelde, heeft wel een suggestie: Joaquin Phoenix. In een interview zei de acteur dat hij Joaquin Phoenix graag in de rol zou zien. Joaquin Phoenix is momenteel in de Nederlandse bioscopen te zien als een figuur die net als Batman mensen beschermt tegen criminelen, in You Were Never Really Here. Maar dat doet hij dan wel tegen betaling en het liefst door met een hamer de schedel van die criminelen in te slaan, niet helemaal Batmans methode.

18 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

nooffencetaken

Avatar

Mmm, ik vind Joaquin een fantastisch acteur, maar ik weet niet zo goed of ik hem als Batman zie. Knokken kan die, en een zware stem gaat ook wel lukken.

Master Of Films

Avatar

BS verhaal.

Want Joaquin Phoenix heeft eerder de rol van Dr. Strange afgeslagen.
Hij heeft ook de rol van Bruce Banner voor The Avengers afgeslagen. Sterker nog hij heeft al eerder Batman (voor Batman vs. Superman) afgeslagen. Hij schijnt zelf een rol voor Star Wars te hebben afgeslagen.

Omdat hij niet vast wilt zitten aan verplichte contracten.

ThomasOMalley

Avatar

MoF "Want Joaquin Phoenix heeft eerder de rol van Dr. Strange afgeslagen.
Hij heeft ook de rol van Bruce Banner voor The Avengers afgeslagen. Sterker nog hij heeft al eerder Batman (voor Batman vs. Superman) afgeslagen. Hij schijnt zelf een rol voor Star Wars te hebben afgeslagen.

Omdat hij niet vast wilt zitten aan verplichte contracten."

Held.

Master Of Films

Avatar

Overigens heeft Joaquin geen hekel aan superheldenfilms e.d.

Sunspot

Avatar

Hij kan het denk zeker wel, maar weet niet of zijn gezicht gaat meewerken, zijn kaak, neus.

Sunspot

Avatar

Las paar jaar geleden ook ergens dat Phoenix niet geinteresseerd zou zijn in superheldenfilms, volgens mij inderdaad omdat hij dan vast zit aan meerdere films waarschijnlijk.

Civilian Supreme

Avatar

Ik denk dat hij niet vast wil zitten aan films

Sunspot

Avatar

That's what I said ;)

McGraig

Avatar

Uit de dikke duim..... Hij wil zich niet binden aan rollen waarvoor hij eventueel vaker op moet draven. Dezelfde reden als dat Schoenaerts eerder weigerde

ThysRomani

Avatar

"Maar dat doet hij dan wel tegen betaling en het liefst door met een hamer de schedel van die criminelen in te slaan, niet helemaal Batmans methode."

Nouuuu...Na het zien van Batman V. Superman, hanteert de man wel een verre neef van de methode die hier boven staat beschreven. Er zijn mensen met een houten kist geplet. Er zijn mensen kapot geschoten vanuit zijn 'tuig. En nu de mooiste: Er is een dude letterlijk de grond in geslagen. Deze dude moet dan ook letterlijk met zijn hoofd in de grond leven.

Gigan72

Avatar

Beetje jammer dat FT 2 acteurs vergeet die Adam West voor gingen als Batman
Lewis G Wilson in 1943 en
Robert Lowrey in 1949.


Sunspot

Avatar

Oh, wacht, neus maak tniet veel uit onder dat pak.

Shifty777

Avatar

Erg goede acteur, maar Batman met een hazenlip? Lijkt me niet zo'n succes. Of hij moet weer die snor van Her laten staan.

jochemwijma

Avatar

Colin Farrel. Die moet het doen. Punt.

Sunspot

Avatar

@Shifty777

Ja, dat is ook een dik twijfelgeval, of ze moeten het masker zo maken dat die hazenlip niet opvalt, sowieso een stoppelbaardje.

NieuwsFilm

meest populair