Joaquin Phoenix als Batman?

Joaquin Phoenix als Batman?

Gary Oldman vindt het een goed idee.

Hoe moet het nou verder met Batman? Het verhaal voor de nieuwste Batman-film, met de zeer originele titel The Batman, is af, zo melde filmmaker Matt Reeves. Maar wie gaat de gemaskerde held spelen? Ben Affleck vertolkte de rol in Batman v Superman: Dawn of Justice, Suicide Squad en Justice League, en zou oorspronkelijk zelfs The Batman gaan regisseren.

Maar Ben Affleck heeft aangegeven te willen stoppen met het spelen van Batman. Of dat betekent of hij nu al gaat stoppen of na deze nieuwe Batman-film, is nog niet duidelijk. Ondertussen is er natuurlijk volop speculatie wie de rol na hem zal gaan spelen. Wie gaat er in de voetstappen treden van de acteurs die tot nu toe de rol op zich namen? Adam West, Michael Keaton, Val Kilmer, George Clooney, Christian Bale en Ben Affleck gingen deze nieuwe man voor.


Gary Oldman, die in drie Batman-films Commisaris Gordon speelde, heeft wel een suggestie: Joaquin Phoenix. In een interview zei de acteur dat hij Joaquin Phoenix graag in de rol zou zien. Joaquin Phoenix is momenteel in de Nederlandse bioscopen te zien als een figuur die net als Batman mensen beschermt tegen criminelen, in You Were Never Really Here. Maar dat doet hij dan wel tegen betaling en het liefst door met een hamer de schedel van die criminelen in te slaan, niet helemaal Batmans methode.



NieuwsFilm

meest populair