Algemeen

Gerucht: Affleck nog maar eenmaal als Batman te zien

Hij zou in elk geval niet in The Batman spelen.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jim Pedd om 09:13 in Algemeen
Naar het schijnt zal The Batman van regisseur Matt Reeves zich niet in het DCEU afspelen. Op die manier hoeft Ben Affleck niet op te komen draven voor wat gepland staat als een nieuwe filmtrilogie. Dat laatste zou de acteur zorgen hebben gebaard, want het is een jarenlange verplichting die hij dan aan zou gaan.

De site Batman on Film meldt dat de film in elk geval buiten het DCEU zal bestaan en dat Matt Reeves om die reden op dit moment zoekt naar een nieuwe Batman-acteur. Affleck zou in elk geval niet in die film te zien zijn, maar nog wel in een andere DC-film. Dat moet wel, want hij heeft getekend voor drie films als Batman.

Tot nu toe was Affleck in Batman v Superman: Dawn of Justice en Justice League te zien. Ook in Suicide Squad maakte het personage zijn opwachting, maar dat was niet veel meer dan een veredelde cameo. Daarom telt die film naar het schijnt niet mee. Tegelijk meldde Affleck recent nog te zoeken naar een nette manier om afscheid te nemen van het DC-filmuniversum, wat er ook op wijst dat Squad niet meetelde voor het contract.

Het is nog afwachten tot we zien in welke film Affleck de laatste keer verschijnt als Batman. Naar het schijnt overweegt men daar Flashpoint van te maken, al is dat nog verre van zeker. Het nieuws dat de solofilm rond Batman zich niet in het DCEU afspeelt is in elk geval een interessant verhaal, want daarmee maakt deze wellicht onderdeel uit van de bredere plannen van Warner Bros. met de franchise.

Op dit moment werkt men aan nieuwe projecten rond DC-personages die zich niet in het DCEU afspelen, zodat er meer creatieve vrijheden te nemen zijn. Onderdeel daarvan schijnt een Joker-film te worden van Martin Scorsese, maar nu dus mogelijk ook The Batman.

12 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Rich Art

Avatar

Misschien is het verstandiger als Warner de term DCEU gewoon er gewoon uitgooit. Geeft ze meteen de vrijheid waar ze klaarblijkelijk zo erg naar verlangen en kunnen ze films maken die niks met elkaar van doen hoeven te hebben.

Master Of Films

Avatar

Yeah daar zijn Battfleck geruchten weer. Zolang er geen officiele informatie rondloopt, kunnen vele websites lekker op geruchten teren.

-BalKan82-

Avatar

Ben heel erg benieuwd naar de batman film van Matt Reeves. Laat maar komen.

Mas7

Avatar

DCEU is gewoon finaal mislukt. Ze lopen allemaal op Marvel te ouwehoeren, maar die hebben de zaakjes goed op orde

Ereptile

Avatar

Ik vermoed toch echt dat, als The Batman en andere losstaande DC films een succes worden, ze hoe dan ook aan het DCEU gekoppeld worden... Desnoods wordt Batfleck vervangen door de acteur die Batman vertolkt in The Batman film.

Decepticon

Avatar

Idd Ereptile, dat vermoed ik ook. WB zal hoe dan ook Marvel's succes willen kopiëren en doorgaan met hun DCEU.

Al die Harley Quin en Joker films komen er niet, dat is alleen wanhopige gossip.
Was Suicide Squad nu al wel in productie?

Cnet

Avatar

Wat een zooitje dat DCEU!

Mav Damian

Avatar

Eens met Master Of Films
Wel vreemd allemaal. Affleck heeft Reeves nog welkom geheten. https://www.filmtotaal.nl/nieuws/53922

Reeves heeft zelf nog gezegd dat The Batman in de DC universum zit. https://www.filmtotaal.nl/nieuws/56755
Dat Affleck niet in The Batman film ging spelen, dat The Batman niet in dezelfde Universum ging zijn en dat er nieuwe vervangen ging zijn zijn allemaal geruchten. Nu krijgen we weer geruchten. Ja Affleck was wat vaag met zijn uitspraken, maar we weten nog steeds niet wanneer hij echt gaat stoppen. Blijkbaar op het juiste moment.
Als Affleck echt definitief gaat stoppen dan hoop ik toch dat The Batman zijn laatste film gaat worden als Batman.

Artificialis

Avatar

Ben Affleck = Batman in het DC Extended Universe. Geen Affleck = geen Batman film. Als ze serieus zouden overwegen om de film zelfs uit het universe te halen is het beter om ermee te kappen.

Laat dan Christopher Nolan en Christian Bale een nieuwe Batman film maken. Ik ben nog steeds benieuwd naar wat Nolan's interpretatie van The Riddler zou zijn geweest.

Civilian Supreme

Avatar

Gewoon in hetzelfde universum af laten spelen en recasten. Ik zie het probleem niet, doen ze toch ook om de zoveel films met Bond.
Alleen heb ik liever dat ze JL negeren en eerst maar eens verder richten op de solo films. Mos 2, Ww 2, Waterman, al ben ik dan weer totaal niet geinterresseerd in een Flash of Cyborg film.

nieuwslaatste nieuws

meest populair