Algemeen

Gerucht: Solofilm 'Black Widow' maakt Scarlett Johansson stinkend rijk

Marvel Studios wil het beter doen dan Wonder Woman.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot om 12:54 in Algemeen
Recent werd duidelijk dat Marvel Studios-baas Kevin Feige een schrijver heeft ingehuurd om tot een script te komen voor een solofilm voor Scarlett Johanssons personage Natasha Romanoff, a.k.a. Black Widow. Nu blijkt dat de actrice stinkend rijk kan worden als de film verschijnt. En extra rijk als de film het beter doet dan Wonder Woman.

Als we Daily Mail mogen geloven dan bedraagt het basissalaris van Johansson maar liefst 25 miljoen dollar. Dit zou de hoogste financiële beloning zijn voor een actrice in een enkele film. Ook is er een bonus van maar liefst 6 miljoen dollar. Deze zou ze krijgen als de film meer dan $900 miljoen op zou leveren aan de wereldwijde bioscoopkassa's.

Volgens de bronnen van Daily Mail verwacht Marvel Studios dat een Black Widow-solofilm het beter kan doen dan Wonder Woman. Deze superheldenfilm kwam verleden jaar tot $821,9 miljoen wereldwijde omzet. Johansson zou ook een van de producenten willen worden.


Voor het allemaal zover is, is het personage eerst nog te zien in het dit jaar te verschijnen Avengers: Infinity War en Avengers 4 (2019). Je zag haar al in de Marvel-films Iron Man 2, The Avengers, Captain America: The Winter Soldier, Avengers: Age of Ultron en Captain America: Civil War.

Schrijver Jac Schaeffer werkt op dit moment aan het verhaal en de kans is groot dat de Black Widow-film in 2020 verschijnt. Voor dat jaar staan al drie data gepland, waarvan er één voor Guardians of the Galaxy Vol. 3 is.

Weten hoe Johansson over de film denkt? Lees dan dit artikel.

11 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Robbepost

Avatar

Ik denk dat Scarlett al stinkend rijk is hoor!

Prince John

Avatar

Denk ik ook. Maar dit is niks nieuws. Wordt misschien ook gedaan om controversie te voorkomen, al helemaal op de dag van vandaag. Volgens mij verdient bijvoorbeeld RDJ veel meer, dus voordat er weer kritiek komt dit even snel bijstellen. Everything for the good of the company.

schrader

Avatar

Stel je voor dat ze maar 20 miljoen zou krijgen...

Frietgezicht

Avatar

Ik begreep eerst al niet waarom ze zelf naar Feige gegaan was om aan te geven een solo film te willen.

Master Of Films

Avatar

ScarJo stinkend rijk. Nou haar Avenger collega komt niet eens zijn bed uit, voor hetzelfde bedrag.

Akke Moeka Hara

Avatar

Komt nu goed uit met al dat vrouw en #metoo gebeuren.

Sunspot

Avatar

Dat moeten er 'echte' superhelden in zitten.

Of de film moet ehct goed zijn zonder echte superhelden, maar denk nie tdat dat gaat lukken.

Solo Marvel films scoren al veel minder dan ensemble

Artificialis

Avatar

Beter dan Wonder Woman? Ik weet dat het om Marvel gaat, maar Black Widow is toch echt een minder iconisch karakter dan haar. Ik denk dat ze blij mogen zijn als de film überhaupt boven de 700 miljoen dollar uitkomt.

Adekikker01

Avatar

Toch op de valreep nog even bij
Harvey op de kamer geweest?

Movieman2018

Avatar

Ze is al reeds erg rijk, net als miljoenen andere Amerikaanse acteurs en actrices... 1 miljoen is al veel :)

MovieWanker

Avatar

"GERUCHT: SOLOFILM 'BLACK WIDOW' MAAKT SCARLETT JOHANSSON STINKEND RIJK"

Ja, ze is ook zo arm he?

nieuwslaatste nieuws

meest populair