Gerucht: Solofilm 'Black Widow' maakt Scarlett Johansson stinkend rijk

Gerucht: Solofilm 'Black Widow' maakt Scarlett Johansson stinkend rijk

Marvel Studios wil het beter doen dan Wonder Woman.

Recent werd duidelijk dat Marvel Studios-baas Kevin Feige een schrijver heeft ingehuurd om tot een script te komen voor een solofilm voor Scarlett Johanssons personage Natasha Romanoff, a.k.a. Black Widow. Nu blijkt dat de actrice stinkend rijk kan worden als de film verschijnt. En extra rijk als de film het beter doet dan Wonder Woman.

Als we Daily Mail mogen geloven dan bedraagt het basissalaris van Johansson maar liefst 25 miljoen dollar. Dit zou de hoogste financiële beloning zijn voor een actrice in een enkele film. Ook is er een bonus van maar liefst 6 miljoen dollar. Deze zou ze krijgen als de film meer dan $900 miljoen op zou leveren aan de wereldwijde bioscoopkassa's.

Volgens de bronnen van Daily Mail verwacht Marvel Studios dat een Black Widow-solofilm het beter kan doen dan Wonder Woman. Deze superheldenfilm kwam verleden jaar tot $821,9 miljoen wereldwijde omzet. Johansson zou ook een van de producenten willen worden.


Voor het allemaal zover is, is het personage eerst nog te zien in het dit jaar te verschijnen Avengers: Infinity War en Avengers 4 (2019). Je zag haar al in de Marvel-films Iron Man 2, The Avengers, Captain America: The Winter Soldier, Avengers: Age of Ultron en Captain America: Civil War.

Schrijver Jac Schaeffer werkt op dit moment aan het verhaal en de kans is groot dat de Black Widow-film in 2020 verschijnt. Voor dat jaar staan al drie data gepland, waarvan er één voor Guardians of the Galaxy Vol. 3 is.

Weten hoe Johansson over de film denkt? Lees dan dit artikel.

NieuwsFilm

meest populair