Dvd's week 9: Thor: Ragnarok, Murder on the Orient Express & meer

Dvd's week 9: Thor: Ragnarok, Murder on the Orient Express & meer

Welke films zijn vanaf deze week te koop?

Onderstaande titels zijn vanaf deze week te koop op DVD.

Leatherface (2017)


Bekijk de afbeeldingRegie: Alexandre Bustillo, Julien Maury | Cast: Finn Jones, Stephen Dorff, Nicole Andrews, Lili Taylor

Jaren voor de beruchte gebeurtenissen uit de horrorklassieker Texas Chain Saw Massacre woonde de moordlustige Sawyer familie al in Texas. De jongste telg wordt veroordeeld tot een gesticht, na een verdacht incident waarbij de dochter van de lokale sheriff om het leven kwam. Jaren later kidnapt de jongen een jonge verpleegster en ontsnapt met nog drie ingezetenen. Achterna gezeten door de autoriteiten, inclusief de gestoorde sheriff die wraak wil voor de dood van zijn dochter, gaat de tiener op een helse reis die hem zal maken tot het monster dat wij kennen als Leatherface.

Lees de recensie van Leatherface geschreven door Arjan Welles -

Bekijk de trailer van Leatherface.

Geostorm (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Dean Devlin | Cast: Gerard Butler, Talitha Bateman, Abbie Cornish, Ed Harris

Een man onderneemt een reis naar de ruimte om klimaatveranderende satellieten ervan te weerhouden een storm te lanceren van episch formaat. Zijn broer ontdekt in de tussentijd een plan om de Amerikaanse president te vermoorden.

Lees de recensie van Geostorm geschreven door Thierry Verhoeven -

Bekijk de trailer van Geostorm.

Thor: Ragnarok (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Taika Waititi | Cast: Chris Hemsworth, Tom Hiddleston, Cate Blanchett, Idris Elba

Na de gebeurtenissen in Avengers: Age of Ultron, raakt Thor gevangen op een andere wereld, zonder zijn hamer. Hij moet een gladiatorenduel tegen zijn oude vriend, Hulk, overleven, om terug naar Asgard te kunnen keren en de kwaadaardige Hela ervan te weerhouden Ragnarok in te luiden.

Lees de recensie van Thor: Ragnarok geschreven door Frank Stol -

Bekijk de trailer van Thor: Ragnarok.

Murder on the Orient Express (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Kenneth Branagh | Cast: Paapa Essiedu, Yassine Zeroual, Asan N'Jie, Michael Rouse

Hercule Poirot gaat mee op de Orient Express. Zijn vakantieplannen worden tijdens de reis vanuit Istanboel al snel in de war geschopt, want er wordt een moord gepleegd en hij is de enige die hem overtuigend op kan lossen.

Lees de recensie van Murder on the Orient Express geschreven door Kaj van Zoelen -

Bekijk de trailer van Murder on the Orient Express.

Braven (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Lin Oeding | Cast: Jason Momoa, Jill Wagner, Zahn McClarnon, Stephen Lang

Joe Braven (Momoa) is een nederige houthakker die op de grens tussen Canada en de Verenigde Staten woont met zijn gezin. Braven moet in actie komen wanneer hij geconfronteerd wordt met een groep levensgevaarlijke drugsrunners die zijn afgezonderde cabine in de bergen een bezoekje brengen. De kundige drugssmokkelaars leren weldra dat ze niet met een normale man te maken hebben: een natuurkracht die voor de levens van zijn familie vecht en voor de liefde van het doden. Dillahunt speelt een naar geld hunkerende vrachtwagenchauffeur die op prutserige wijze drugs in de blokhut van Braven verbergt. Bekijk de trailer van Braven.

Weg van Jou (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jelle de Jonge | Cast: Peter Bolhuis, Leny Breederveld, Guy Clemens, Nick Golterman

De stadse Evi wordt met frisse tegenzin door haar werkgever overgeplaatst van hip Rotterdam naar stil Zeeuws-Vlaanderen. Weigeren is geen optie, haar carrière valt of staat met slagen in de Zeeuwse regio. Ze laat haar comfortabele stadse leven van uitgaan en veel consumeren achter zich en begint met vallen en opstaan aan haar nieuwe leven in Zeeuws-Vlaanderen. Dat het daar niet allemaal onverstaanbare Zeeuwen zijn, blijkt als Evi in Terneuzen schipper Stijn ontmoet. Zou ze dan toch aarden in de Zeeuwse klei of keert ze liefst zo snel mogelijk terug naar haar vriend Lennaert die in Rotterdam is gebleven?

Lees de recensie van Weg van Jou geschreven door Arjan Welles -

Bekijk de trailer van Weg van Jou.

NieuwsFilm

meest populair