Welke personages overleven 'Infinity War' en 'Avengers 4'?

Welke personages overleven 'Infinity War' en 'Avengers 4'?

En zijn te zien in het Marvel Cosmic Universe?

Dat er in Avengers: Infinity War en de opvolger Avengers 4 doden gaan vallen onder de bekendste reeds actieve personages mag ondertussen duidelijk zijn. Er zijn echter ook een aantal personages die de films moeten overleven. Zij trappen namelijk de volgende fase van het Marvel Cinematic Universe af. Hieronder de personages waar in ieder geval van wordt verwacht dat zij te zien zijn in het Marvel Cosmic Universe, de fase na Avengers 4.


Bekijk de afbeeldingSpider-Man

Tom Hollands Peter Parker a.k.a. Spider-Man keert na Avengers 4 terug voor in ieder geval het vervolg op Spider-Man: Homecoming en er zou zelfs nog een derde Spidey-solofilm moeten volgen. Homecoming 2 staat gepland voor de zomer van 2019.

Bekijk de afbeeldingGuardians of the Galaxy

De Avengers-tweeluik is een springplank richting Guardians of the Galaxy Vol. 3 en deze film moet na Homecoming 2 de echte aftrap worden van het Cosmic Cinematic Universe. Uiteraard hoeven niet alle Guardians de confrontatie met Thanos te overleven. De vraag is bijvoorbeeld hoe zijn dochters Gamora (Zoe Saldana) en Nebula (Karen Gillan) zich staande weten te houden. Vol. 3 staat gepland voor 2020.

Bekijk de afbeeldingBlack Panther

Na het overdonderende succes van het eerste deel is het tweede deel al bevestigd door Marvel Studios. De kans dat Chadwick Bosemans T'Challa het gevecht met Thanos en zijn volgelingen niet overleeft, lijkt uitgesloten.

Bekijk de afbeeldingDoctor Strange

Het personage van Benedict Cumberbatch krijgt een belangrijke rol in Avengers 3 en 4, maar is ook de schakel tussen het huidige enkele Marvel universum en de vele alternatieve universa / het multiversum. Ook omdat er slechts één solofilm over Doctor Strange is verschenen, lijkt hij op zeker terug te keren. Een verschijningsdatum heeft Doctor Strange 2 nog niet, al zou de slechterik Nightmare worden.

Bekijk de afbeeldingAnt-Man

Tot op heden geeft Marvel de belangrijkste superhelden drie films. De kans lijkt klein dat dit voor Paul Rudds Ant-Man anders zal zijn. We krijgen na Ant-Man uit 2015 zijn tweede film nog deze zomer te zien, namelijk Ant-Man and the Wasp. Hierin krijgt hij overigens hulp van die andere kleine superheld, Evangeline Lilly's Wasp!

Bekijk de afbeeldingBlack Widow

Deze belangrijke schaduw-wreker zou een eigen film gaan krijgen. De kans dat Scarlett Johanssons Black Widow de twee Avenger-films overleeft lijkt dus zeker aanwezig. Aan de andere kant zou het kunnen dat Johansson terugkeert voor een herkomstfilm. Dus haar overleven lijkt niet helemaal zeker.

Bekijk de afbeeldingBucky / Winter Soldier

Sebastian Stans Bucky is de grootste kandidaat om de taken van Captain America over te nemen. Het lijkt ondenkbaar dat Marvel afstand neemt van haar belangrijkste aardse Avenger, dus Bucky zal na zijn avontuur in Wakanda naar verwachting een veel belangrijkere rol gaan krijgen. Tenzij er een andere opvolger wordt gekozen.

Bekijk de afbeeldingHulk

Na zijn matige solofilm, helemaal aan het begin van het Marvel Cinematic Universe, heeft Mark Ruffalo's Bruce Banner / Hulk de schade flink ingehaald. De 'Green Goliath' was in The Avengers de grote verrassing en met de Planet Hulk-invalshoek een belangrijk onderdeel van Thor: Ragnarok. De vraag is hoe Marvel verder gaat met dit personage.

We weten het uiteraard pas zeker nadat de films in de bioscoop te zien zijn geweest. Over ruim een jaar zal alles bekend zijn! Zie jij nog andere overlevers onder de belangrijkste, op dit moment al actieve personages?

NieuwsFilm

meest populair