'Avengers: Infinity War' naar monsterscore!

'Avengers: Infinity War' naar monsterscore!

Plus de coole featurette 'Family'.

Over twee weken dan zitten de bioscoopzalen vol voor superheldenfilm Avengers: Infinity War. Bomvol! Zeker in de States, aangezien de voorverkoop daar ongekende vormen aanneemt. Fandango geeft aan dat er al twee keer zoals kaartjes zijn verkocht dan een paar maanden geleden voor Black Panther.

Nog opvallender is dat er al meer voorverkoopkaartjes zijn verkocht dan voor de laatste zeven delen in het Marvel Cinematic Universe gecombineerd. Dit zijn de films Ant-Man (2015), Captain America: Civil War (2016), Doctor Strange (2016), Guardians of the Galaxy Vol. 2 (2017), Spider-Man: Homecoming (2017), Thor: Ragnarok (2017) en Black Panther (2018). En het duurt nog zo'n twee weken voordat de film verschijnt.

De vraag is nu hoe sterk de Noord-Amerikaanse en wereldwijde Box Office-scores uitpakken. De records zijn $248,0 miljoen (Star Wars: The Force Awakens) in de States en $541,9 miljoen (Fast & Furious 8) wereldwijd.


En dan ook nog een nieuwe featurette, met de titel 'Family'. Er zijn veel beelden van achter de schermen. Na de video ook drie nieuwe foto's uit de film, met de Guardians en enkele Avengers!



Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair