Poll

POLL: Favoriete superheld uit het Marvel Cinematic Universe

Van Iron Man tot Star-Lord.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot om 22:19 in Poll
Van de vele personages in het Marvel Cinematic Universe is het merendeel een superheld die een link heeft met de Avengers of de Guardians. Deze personages gaan elkaar ontmoeten in het grootse Avengers: Infinity War die volgende week in de bioscoop verschijnt. Tijd voor een POLL!

De voornamelijk aardse personages verzamelden zich vooral in The Avengers, Avengers: Age of Ultron en Captain America: Civil War en de Guardians doken op in Guardians of the Galaxy en Vol. 2. Na Infinity War verzamelen veel van de personages zich ook in het nog titelloze Avengers 4, te verschijnen over ongeveer een jaar.

Hieronder tref je het overzicht van de belangrijkste helden in de derde Avengers-film, aangevuld met Paul Rudds Ant-Man, die naar verluidt niet te zien zal zijn in de film, en Jeremy Renners Hawkeye, van wie ook nog niet zeker is of hij een rol heeft in Infinity War. Uiteraard zijn er nog veel meer personages aan te wijzen, maar de onderstaande Avengers en Guardians zijn de gezichten die vooral het voortouw nemen in de (onderlinge) gevechten.

Succes met stemmen!28 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

rainking

Avatar

Team Cap all the way!

chefry1983

Avatar

Cap voor mij. Hij heeft de beste introfilm, de meeste diepgang en de beste karakterontwikkeling in de vervolgfilms

Ereptile

Avatar

Iron Man. De eerste film vond ik echt een geweldige introductie van het personage en hoe Robert Downey Jr. hem heeft neergezet, zie ik niemand anders doen. Daarnaast vond ik de eerste Iron Man film best realistisch, voordat al het kosmische en magische aspecten bij het werden toegevoegd doordat het MCU werd neergezet.

Maar Tony Stark's ontwikkelingen in het MCU zijn ook goed uitgedacht. Bijvoorbeeld zijn PTSD door de invasie van Chitauri. Hij veranderde van een playboy met een enorm ego die wapens verkoopt, naar iemand die zijn technologie wil gebruiken om de wereld te beschermen. En de fout maakte Ultron te creëren.

Captain America is een close second. Zijn ontwikkeling tegenover organisaties met agenda's vond ik ook goed uitgewerkt. Je snapt waarom die twee botsten in Civil War.

Puto

Avatar

Iron man natuurlijk!
Sensationeel karakter en entertaind gewoon het best.

Brein8998

Avatar

Anders namelijk Korg

Monojaxx

Avatar

Scarlet Witch, ze heeft iets onschuldigs en tegelijkertijd she's a maniac!

Artificialis

Avatar

Iron Man, maar ik heb op the Vision gestemd. De held met de beste films is Captain America. Maar de kracht van Marvel is dat eigenlijk elk personage uit deze lijst wel leuk geworden is.

Pietjebam

Avatar

Hawkeye omdat hij geen superkrachten heeft maar wel een badass is. Jammer dat hij niet veel meer voor zal komen

Decepticon

Avatar

Captain America.

Met Iron Man als close second. Ereptile, jij legt de ontwikkelingen al perfect uit van beide personages.

Cap heeft imo de beste films en ik ben door zijn ontwikkelingen in zijn films gigantisch fan van Cap geworden. Wat ik niet had verwacht na zijn eerste film, want ik was eerst nog Iron Man all the way totdat The Winter Soldier uit kwam, toen ben ik geswitcht.

Rafael11

Avatar

Cap is mijn favoriet. Zeker na 'Winter Soldier' ben ik nog meer fan geworden. zoals onder dit artikel al is beschreven, de karakteronwikkeling van Steve Rogers door de films heen is heel mooi uitgedacht. Daarnaast vind ik Cap nu toch echt wel een iconisch personage geworden. Ook vind ik de vechtmoves van Cap de tofste van alle Marvelhelden.Dicht daarop als tweede komt Iron man.En ik ben toch ook wel een beetje gecharmeerd van Scarlet Witch, vooral die van Civil War waar ze toch een leukere look heeft dan in Age of Ultron. Ik vind dat ze wel iets heeft, al weet ik niet wat. En natuurlijk is Elizabeth Olsen niet verkeerd om naar te kijken. Maar bovenal ik vind Olsen ook gwn een erg goeie actrice.

Ed Crane

Avatar

Howard the Duck

Gigan72

Avatar

Waarom staat Nebula in de lijst dat is toch een slechte chick

Joslyn

Avatar

He FT, Ik heb het bericht niet gelezen en geopend maar kunnen jullie kappen met die semi spoiler click bate nieuws koppen? Infinity War: haalt Dr. Strange het wel. Blegh. Moet ik de komende anderhalve week niet meer op de FT site komen?

Hendrik de Kijzer

Avatar

Ik hoop dat de Guardians Mantis wel wat zelfverdediging hebben geleerd, zodat ze niet alleen "Sleep!" hoeft te roepen. In de Comics kan ze ook wel van zich afbijten. Om haar nou weer bewusteloos in het eindgevecht te zien...

Gigan72, Nebula is een soort van goed geworden in het einde van Guardians of the Galaxy Volume Two.

draganta

Avatar

Oh daarom is Back Panther gemaakt, War Machine en Falcon halen geen enkele stem en dan zou men kunnen denken dat we allemaal racisten zijn.

Ed Crane

Avatar

Wij niet, maar Marvel.

Jan231

Avatar

Ik heb op Cap gestemd. Ik vind hem sympatiek en hij heeft echt superkracht. Hij maakt ook een interessante ontwikkeling door tot en met Civil War.
Gevolgd door Iron Man en Hulk. En ik moet zeggen dat ik Thor na Ragnarok ook leuker ben gaan vinden.

spooklift

Avatar

Moeilijke keuze tussen Iron Man en Spider-Man maar ik kies voor tweede.

Frietgezicht

Avatar

Zijn allemaal profielen die Tony zelf aangemaakt heeft om te winnen. Fake fans.

Philmhuis

Avatar

Ik heb gekozen voor Rocket.. Die wasbeer is gewoon te grappig om niet gekozen te worden.

Artificialis

Avatar

draganta "Oh daarom is Back Panther gemaakt, War Machine en Falcon halen geen enkele stem en dan zou men kunnen denken dat we allemaal racisten zijn."

En dan hebben ze mijn favoriete zwarte held uit het MCU er nog niet eens tussen staan: Nick Fury. Wat heeft Samuel L. Jackson misdaan dat hij overal wordt genegeerd? Volgens mij komt hij niet eens in de nieuwe Avengers voor..

SuPa

Avatar

Moeilijke. Twijfelde tussen Captain, Iron Man, Spiderman en Hulk. Toch voor Cap gekozen, aangezien zijn films het sterkst zijn.

Agent-P

Avatar

I am Groot

Goku32

Avatar

Team Cap vind ik vet

nieuwslaatste nieuws

meest populair