POLL: Favoriete superheld uit het Marvel Cinematic Universe

Van Iron Man tot Star-Lord.

Van de vele personages in het Marvel Cinematic Universe is het merendeel een superheld die een link heeft met de Avengers of de Guardians. Deze personages gaan elkaar ontmoeten in het grootse Avengers: Infinity War die volgende week in de bioscoop verschijnt. Tijd voor een POLL!

De voornamelijk aardse personages verzamelden zich vooral in The Avengers, Avengers: Age of Ultron en Captain America: Civil War en de Guardians doken op in Guardians of the Galaxy en Vol. 2. Na Infinity War verzamelen veel van de personages zich ook in het nog titelloze Avengers 4, te verschijnen over ongeveer een jaar.

Hieronder tref je het overzicht van de belangrijkste helden in de derde Avengers-film, aangevuld met Paul Rudds Ant-Man, die naar verluidt niet te zien zal zijn in de film, en Jeremy Renners Hawkeye, van wie ook nog niet zeker is of hij een rol heeft in Infinity War. Uiteraard zijn er nog veel meer personages aan te wijzen, maar de onderstaande Avengers en Guardians zijn de gezichten die vooral het voortouw nemen in de (onderlinge) gevechten.

Succes met stemmen!



NieuwsFilm

meest populair