Tijdlijn-issue door 'Avengers: Infinity War' opgelost

Tijdlijn-issue door 'Avengers: Infinity War' opgelost

Homecoming ging dus de fout in.

Even geleden werd de tijdlijn-fout in Spider-Man: Homecoming al bevestigd door Avengers: Infinity War-regisseur Joe Russo. Zijn film heeft deze fout ook duidelijk gemaakt. Let op nu op voor een milde spoiler voor Infinity War.

Spider-Man: Homecoming start met een scène die zich afspeelt vlak na de gebeurtenissen in The Avengers welke zich in 2012 afspeelt. Daarna verschijnt de tekst "8 Years Later" in beeld en wordt er overgegaan naar de huidige tijd. Dit betekende volgens de kenners dat de films Homecoming, Ant-Man, Civil War en Black Panther zich in 2020 moeten afspelen, iets dat niet klopte met andere info.

In Avengers: Infinity War is er een gesprekje tussen Iron Man en Doctor Strange en daaruit blijkt dat de invasie van Loki en de Chitauri's in New York zes jaar eerder plaatsvond. Dat plaatst Infinity War in 2018 en het is daarmee onmogelijk dat Homecoming zich weer 2 jaar later zou afspelen.

Hiermee wordt bekrachtigd dat de tekst "8 Years Later" een foutje is, gemaakt door de eindverantwoordelijken bij Marvel Studios en/of Sony Pictures. Het zou eerder 4 jaar eerder moeten zijn.



NieuwsFilm

meest populair