Algemeen

Er komen meer 'Power Rangers'-films!

Hasbro heeft grote plannen.

door Bram de Groot om 09:34 in Algemeen
Verleden jaar verscheen er een nieuwe film rond de Mighty Morphin Power Rangers in de bioscoop. De ontvangst was niet indrukkend en financieel wist de $100 miljoen kostende film ook niet te overtuigen. Er werd namelijk $142 miljoen opgehaald aan de wereldwijde bioscoopkassa's. Toch kunnen we in de toekomst meer Power Rangers-films verwachten.

Dit blijkt uit een conferentie waar Hasbro CEO Brian Goldner sprak. Eerder dit jaar kocht Hasbro meerdere merken van Saban Entertainment, waaronder dus het merk Power Rangers. Goldner gaf aan veel te zien in de Power Rangers en dat er in de toekomst films gaan verschijnen.


"Zoals ik al zei hebben we de acquisitie van Power Rangers aangekondigd. Dit is echt een geweldige stempel op hoe we denken over het doorontwikkelen van ons merkblauwdruk. We kunnen het merk Power Rangers direct laten aansluiten op onze strategie waarbij we deze in de toekomst actief kunnen inzetten als entertainment en speelfilms en uiteraard ook middels speelgoed, spellen en andere consumentenproducten. En dit op een wereldwijde basis. We vinden dat het merk flink onderbenut en ondergewaardeerd is. We denken dat we het veel beter kunnen exploiteren en het was een geweldige kans om het merk te aantrekken."

Hasbro ontwikkelt al enkele jaren films gebaseerd op hun merken. Denk aan de Transformers-franchise, de G.I. Joe-films, Battleship en Ouija, maar ook Jem and the Holograms en My Little Pony: The Movie.

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

GreenHornet

Avatar

Films kunnen beter low budget worden net als de serie.
Dan maken ze ook niet veel verlies

ridjieddo

Avatar

Eerste en tweede acts waren zeer goed te pruimen, helaas ging het helemaal mis met de megazord gevechten.

Rutherford

Avatar

De “Mighty Morphin Power Rangers” comics zijn trouwens heel erg goed. In een tekenwereld kan/mag veel meer natuurlijk. De verhaallijnen met de groene ranger zijn met voorsprong de beste. Het campy is er af, al maakte dat net de eerste seizoenen zo leuk. De film nog niet gezien maar vraag me af of ze terug opnieuw gaan beginnen.

Decepticon

Avatar

Een nieuwe film gaat er in eerste instantie nIet komen, die film heeft bewezen dat de Power Rangers lang niet populair genoeg en zo populair zijn als bv. Transformers.

Hasbro zal denk ik eerst een tekenfilmserie of gewone tv-serie maken, gepaard met een nieuwe lijn speelgoed en als dat aanslaat misschien een film.

De film was nog best te doen, een redelijk goede origin film imo, maar er zit te weinig actie in. De film is één lange opbouw naar 1 echte actie scène.

Goku32

Avatar

Ik vond die laaste niet eens zo slecht. Ik heb slechtere films gezien. En die Rita was ook wel badass, alleen jammer dat ze goldar zo hebben verkloot In die film. De rest was wel vet in die film

NieuwsFilm

meest populair