Er komen meer 'Power Rangers'-films!

Er komen meer 'Power Rangers'-films!

Hasbro heeft grote plannen.

Verleden jaar verscheen er een nieuwe film rond de Mighty Morphin Power Rangers in de bioscoop. De ontvangst was niet indrukkend en financieel wist de $100 miljoen kostende film ook niet te overtuigen. Er werd namelijk $142 miljoen opgehaald aan de wereldwijde bioscoopkassa's. Toch kunnen we in de toekomst meer Power Rangers-films verwachten.

Dit blijkt uit een conferentie waar Hasbro CEO Brian Goldner sprak. Eerder dit jaar kocht Hasbro meerdere merken van Saban Entertainment, waaronder dus het merk Power Rangers. Goldner gaf aan veel te zien in de Power Rangers en dat er in de toekomst films gaan verschijnen.


"Zoals ik al zei hebben we de acquisitie van Power Rangers aangekondigd. Dit is echt een geweldige stempel op hoe we denken over het doorontwikkelen van ons merkblauwdruk. We kunnen het merk Power Rangers direct laten aansluiten op onze strategie waarbij we deze in de toekomst actief kunnen inzetten als entertainment en speelfilms en uiteraard ook middels speelgoed, spellen en andere consumentenproducten. En dit op een wereldwijde basis. We vinden dat het merk flink onderbenut en ondergewaardeerd is. We denken dat we het veel beter kunnen exploiteren en het was een geweldige kans om het merk te aantrekken."

Hasbro ontwikkelt al enkele jaren films gebaseerd op hun merken. Denk aan de Transformers-franchise, de G.I. Joe-films, Battleship en Ouija, maar ook Jem and the Holograms en My Little Pony: The Movie.

NieuwsFilm

meest populair