Algemeen

Netflix onthult eerste titels Millarworld-films

De eerste films die ze gaan maken gebaseerd op de strips van Mark Millar.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Kaj van Zoelen om 15:22 in Algemeen
Ongeveer een jaar geleden kondigde Netflix aan dat ze de rechten voor Mark Millar stripbedrijf Millarworld hadden gekocht. Met het oog op het creëren van een reeks producten die zich allemaal in hetzelfde universum afspelen, à la Marvel, variërend van films tot series voor volwassenen tot series voor kinderen.

Nu heeft Netflix de eerste drie titels uit die reeks aangekondigd, die in productie gaan: Empress, Huck en Sharkey The Bounty Hunter.

Empress gaat over Koningin Emporia, die getrouwd is met de slechtste schurk in het heelal, de dictator King Morax. Als zij ontsnapt met hun kinderen, moet zij van planeet naar planeet vluchten om uit zijn handen te blijven.

Huck is een superheldenverhaal op kleine schaal. Een benzinepompmedewerker genaamd Huck gebruikt zijn superkrachten om problemen in zijn dorpje op te lossen. Zijn buren kennen zijn geheim, maar een vreemdeling dreigt roet in het eten te gooien.

Sharkey The Bounty Hunter is een strip die pas volgend jaar gepubliceerd zal worden. Sharkey is een premiejager die door het hele heelal heen op premie's jaagt in een ijscotruck met raketten, en een tienjarige assistent.

Millars strips werden eerder verfilmd, in de vorm van de verfilmingen van zijn originele strips Wanted, Kick-Ass en Kingsman: The Secret Service, en in de vorm van zijn werk voor Marvel: de films Fantastic Four (de recentste), Captain America: Civil War en Logan haalden veel inspiratie uit strips die Millar schreef.

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Goku32

Avatar

Kan niet wachten. Op deze serie.s ze zijn wel vet kwam story

Joslyn

Avatar

Jeez, zit Nemesis er niet tussen? Die moet verfilmd worden.

ridjieddo

Avatar

@Joslyn, volgens mij waren ze daar al een jaar of twee terug al mee bezig! Lijkt me ook supervet, evenals Superior

nieuwslaatste nieuws

meest populair