De horrorfilms die op Netflix te zien zijn!

De horrorfilms die op Netflix te zien zijn!

Halloweenmaand op Netflix.

Netflix & Chills. Dat brengt de maand oktober ons op Netflix. Een boel horror. Zowel in serie- als in filmvorm. In deze minispecial blikken we vooruit op de beste horrortitels die in de Halloweenmaand op Netflix verschijnen en zetten we de leukste horrorfilms op een rij.


Te verschijnen

Malevolent (5 oktober)
Deze Original belooft behoorlijk eng te worden. Centraal staat een stel broers en zussen die rouwende familieleden om de tuin leiden door te doen alsof ze met de doden kunnen praten. Als ze uitgenodigd worden bij een weeshuis, waar ooit brute moorden gepleegd zijn, worden ze geconfronteerd met iets dat ze nooit hadden durven denken...



Apostle (12 oktober)

Horrorfilm van regisseur Gareth Evans (The Raid). Centraal staat Thomas Richardson, die na jaren weer naar huis terugkeert en erachter komt dat zijn zus gegijzeld wordt door een religieuze cultus. Hij besluit naar het eiland te vertrekken waar zij vastgehouden wordt en ontdekt al snel dat de cultus duistere geheimen verbergt.



Reeds te zien

Cargo (2017)
Een man en zijn jonge dochter zitten midden in de zombie-apocalypse in Australië. Hij raakt geïnfecteerd en besluit zijn uiterste best te doen om haar in veiligheid te krijgen, voordat hij in een zombie verandert.



Carrie (2013)
Carrie is een behoorlijk beschermd opgevoed meisje dat naar de middelbare school gaat. Ze mag naar het schoolbal, maar wordt daar zo heftig gepest door haar klasgenoten, dat ze doorslaat en hen allemaal op gruwelijke wijze terugpakt. Gebaseerd op het debuutboek van horrorschrijver Stephen King.



Insidious (2010)
Als de jongste zoon van een gezin door een mysterieus ongeluk op zolder in coma raakt, probeert een gezin alles te doen om hem te helpen. Maar al snel blijkt dat er veel meer aan de hand is en verkennen ze het paranormale. Dat leidt tot schokkende ontdekkingen.



Sinister (2012)
Ellison Oswalt is een schrijver bij wie het allemaal niet echt meer wil lukken. Op een dag doorzoekt hij een huis en vindt hij een berg super 8-video's, rond het werk van een seriemoordenaar die in de jaren zestig actief was. Maar die video's onthullen al snel meer dan Ellison zou willen.



The Cabin in the Woods (2012)
Vijf vrienden gaan naar een afgelegen hutje ergens in de bossen. Al snel krijgen ze meer dan ze verwacht hadden, en ontdekken ze het ware verhaal van het burghutje.



The Ritual (2018)
Een vriendengroep van de universiteit houdt een reünie. Samen gaan ze de bossen in. Daar worden ze al gauw opgejaagd door een paranormale bedreiging, die het op hun levens voorzien heeft.



Verónica (2017)
Madrid, juni 1991. Verónica, een tienermeisje, wordt ingehaald door de realiteit. Haar vader is net overleden, haar moeder draait zeven dagen diensten per week en zij moet zorgen voor haar zussen en broertje. Nadat ze met vriendinnen een ouija-bord gebruikt om haar vader aan te roepen, gebeuren er steeds vreemdere dingen.



En ook...
1922 (2017)
American Psycho (2000)
American Poltergeist (2015)
Clinical (2017)
Creep (2014)
Friday the 13th (2009)
Gerald's Game (2017)
Mirrors (2008)
Paranormal Activity 4 (2012)
Ravenous (1999)
The Devil Inside (2012)
You're Next (2011)


NieuwsFilm

meest populair