Poll: Welke film gaat in 2019 het hardst floppen?

Poll: Welke film gaat in 2019 het hardst floppen?

Er zijn zoveel kanshebbers...

In 2018 zagen we al flink wat grote flops voorbijkomen en in 2019 zal dat niet anders zijn. Met onderstaande poll de vraag: welke films denk jij dat volgend jaar het hardst gaat floppen?

Hieronder zie je twintig filmtitels staan die naar verwachting in 2019 in de bioscoop te zien moeten zijn. Uiteraard zitten er een aantal reboots tussen met Hellboy, Men in Black International, Charlie's Angels en de Terminator reboot. Ook zijn er grote titels in lopende franchises, zoals Godzilla: King of the Monsters, Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw en X-Men: Dark Phoenix.

Meer originele, (waarschijnlijk) zeer prijzige producties zoals Alita: Battle Angel, Chaos Walking, Artemis Fowl en Gemini Man zouden ook zomaar flink kunnen floppen. En zo neemt Disney mogelijk een risico met titels als Aladdin en Dumbo, maar net als alle voorgaande en niet benoemde titels kunnen deze uitgroeien tot mega-kaskrakers.


Bekijk ook de poll met de grootste flops van 2018

Dezelfde poll plaatsen we verleden jaar ook. Toen kwam Ocean's Eight als favoriet uit de bus, maar die film wist met een productiebudget van $70 miljoen een zeer aardige $300 miljoen op te halen. Misschien wel de grootste flop van dit jaar, Mortal Engines, kreeg destijds weinig stemmen.

Succes met stemmen en reacties kun je op de gebruikelijke plaats kwijt.

De poll is geëindigd, je kan niet meer stemmen.

NieuwsFilm

meest populair