Marvel Studios werkt aan 'The Black Knight'

Marvel Studios werkt aan 'The Black Knight'

Dit zou zomaar wel eens heel gaaf kunnen worden.

Naast dat Marvel Studios na Avengers: Endgame inzet op vervolgfilms als Spider-Man: Far From Home, Black Panther 2, Doctor Strange 2 en Guardians of the Galaxy Vol. 3 verschijnen er ook nieuwe titels. Eerder werd al duidelijk dat de herkomstfilm Black Widow snel verschijnt en dat we terug in de tijd gaan in The Eternals. Daarnaast wordt er gewerkt aan een Shang-Chi-film en moet er ook iets gebeuren rond het personage Nova. Nu lijkt het erop dat Marvel ook aan de slag wil met The Black Knight!

Volgens Jeremy Conrad van MCU Cosmic zou Marvel Studios het personage via het Quantum Realm willen introduceren in het Marvel Cinematic Universe. Dit "rijk" werd uiteraard al geïntroduceerd in Ant-Man en kreeg een belangrijker aandeel in Ant-Man and the Wasp. Bij zijn Twitter-bericht plaatste Conrad een foto uit de meest recente MCU-film. Hierop zou een duistere stad te zien zijn in het Quantum Realm en dit zomaar een Easter Egg kunnen zijn voor wat er nog gaat komen.

Overigens werd eerder in 2018 aangegeven dat de film Captain Britain and The Black Knight in ontwikkeling zou zijn. Deze zou geregisseerd moeten gaan worden door Guy Ritchie (Sherlock Holmes, Aladdin). Pas na Endgame krijgen we te horen wat Marvel na 2019 gaat laten zien!



NieuwsFilm

meest populair