Celebrity

Brie Larson weer vrijgezel

Ze was verloofd met Alex Greenwald, maar samen zetten ze een punt achter hun relatie.

door Wouter Drummen om 12:01 in Celebrity
Brie Larson is weer vrijgezel. In 2013 begon ze Alex Greenwald te daten, de zanger van de band Phantom Planet. Hij verzorgde ook de soundtrack voor bekende films als The Amazing Spider-Man en The Next Three Days en heeft eveneens wat ervaring als acteur; hij was o.a. te zien in Donnie Darko. Het koppel hield hun relatie een hele lange tijd geheim, maar werd vanaf 2016 vaker samen gespot en was dan nu ook al een hele tijd verloofd. Maar nu hebben ze vrij onverwacht toch gezamenlijk besloten een punt achter hun relatie te zetten.

Toen Larson in 2016 de Oscar won voor beste actrice voor haar rol in Room noemde ze hem nog ''haar enige echte partner''. In een recent interview was de 29-jarige ook nog vol lof voor de 39-jarige Greenwald: ''Hij is gewoon mijn andere helft. We hebben echt een diepe relatie, hij is niet alleen mijn partner maar ook mijn beste vriend''.

Brie Larson zal over een paar maanden te zien zijn in de zeer geanticipeerde Captain Marvel, een rol die ze daarna ook zal vervullen in Avengers: Endgame.

nieuwslaatste nieuws

meest populair