Netflix

De films die Netflix in februari toevoegt

Een hele berg goede films.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

door Jim Pedd om 22:30 in Netflix
Netflix heeft vandaag een hele waslijst aan films aangekondigd voor de maand februari. Aangezien het er zoveel zijn, en we niet elke film daarvan de moeite van het uitlichten waard vinden, hebben we de opzet van deze maandpreview iets gewijzigd. Ditmaal een overzicht met vijf topfilms, gevolgd door een compleet overzicht met alle nieuwe titels.

High Flying Bird (8 februari)
Regie: Steven Soderbergh | Cast: Zazie Beetz, Zachary Quinto, Kyle MacLachlan, Glenn Fleshler
Oscar-winnaar Steven Soderbergh maakte voor Netflxi een Original. Een film over sportagent Ray Burke, die zichzelf in een strijd tussen de league en spelers bevindt. Zijn carrière staat op het spel, maar is lang niet het enige. Hij moet binnen 72 uur een gedurfd plan dat het spel voor altijd zal veranderen uit zien te voeren. Het is een strijd die ook meteen bepaalt wie de eigenaar is van het spel baseball en wie dat zou moeten zijn.


Goodfellas (1 februari)
Regie: Martin Scorsese | Cast: Robert De Niro, Ray Liotta, Joe Pesci, Lorraine Bracco
Een van de hoogtepunten uit de carrière van regisseur Martin Scorsese. Hij vertelt het waargebeurde verhaal van maffioso en FBI-informant Henry Hill. Een verhaal dat draait om de opkomst en uiteindelijk onvermijdelijke neergang van deze crimineel. Al snel is hij namelijk het doelwit van zowel de FBI als van de maffiabazen die vinden dat hij een bedreiging vormt.


Fifty Shades of Grey (6 februari)
Regie: Sam Taylor-Johnson | Cast: Dakota Johnson, Jamie Dornan, Jennifer Ehle, Eloise Mumford
Erotisch fenomeen van de laatste jaren. Heeft nauwelijks verhaal, maar Netflix ziet er wel een markt voor. Centraal staat een jonge student, Anastasia Steele, die de miljonair Christian Grey ontmoet en al snel smoorverliefd op hem is. Maar al snel blijkt dat Christian er behoorlijk extreme avonturen op nahoudt en is het de vraag of Anastasia daaraan toe wil geven.


Going in Style (9 februari)
Regie: Zach Braff | Cast: Morgan Freeman, Joey King, Ann-Margret, Michael Caine
Humoristische film met een wel heel indrukwekkende cast, die aangevoerd qwordt door Morgan Freeman, Michael Caine en Alan Arkin. Zij spelen vrienden Willie, Joe en Al, die met pensioen zijn. Maar als blijkt dat hun pensioenfonds met geld gespeeld heeft, en ze de rekeningen niet meer kunnen betalen, moeten ze op de een of andere manier ergens geld vandaan zien te halen. Al snel besluiten de bejaarden dan maar de criminaliteit in te gaan.


Gangster Squad (12 februari)
Regie: Ruben Fleischer | Cast: Sean Penn, Holt McCallany, Wade Williams, James Hébert
Een stijlvolle film vol met topacteurs als Ryan Reynolds, Josh Brolin, Nick Nolte en Emma Stone. De film speelt zich af in Los Angeles en in het jaar 1949. De meedogenloze maffiabaas Mickey Cohen is de baaass in de stad. Dat doet hij onder bescherming van niet alleen zijn eigen mannen, maar ook de politie en verschillende politici komen voor hem op. Maar een kleine groep LAPD-outsiders besluit het tegen hem op te nemen, aangevoerd door Sgt. John O'Mara en Jerry Wooters.En verder...
1 februari

Sleepless in Seattle (1993)
Velvet Buzzsaw (2019)

8 februari
The Two Killings of Sam Cooke (2019)

15 februari
Identity Thief (2013)
Role Models (2008)
Sea of Love (1989)
The Breaker Upperers (2019)
The Holiday (2006)

22 februari
Paddleton (2019)

28 februari
Isn't It Romantic (2019)
Red Dragon (2002)


10 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

batmaster

Avatar

Ik vind het tof dat ze oude films toevoegen. Moet daar juist nog veel van zien.

Marklar

Avatar

Velvet Buzzsaw ben ik vooral benieuwd naar

RoberPaulsen

Avatar

Gangster Squad is met Ryan Gosling, niet met Renolds

Frietgezicht

Avatar

Een gangsterfilm met een cast zoals deze was echt iets om naar uit te kijken maar voor mij 1 van de grootste teleurstellingen van de laatste jaren. Blijft jammer.

John Wayne

Avatar

Velvet Buzzsaw lijkt me interessant. Een tip voor wie hem nog niet gezien heeft is Sea of Love met Al Pacino en Ellen Barkin.

Sander_1107

Avatar

hoe weten jullie dit eigelijk? ik weet dat het waar is natuurlijk, maar ik ben benieuwd naar de link want zelf kan ik het nooit vinden

horizon

Avatar

Velvet Buzzsaw!

David Mills

Avatar

@sander_1107... ik kijk altijd op https://www.moviemeter.nl/netflix/soon hier kun je ook de releases van ziggo, amazon prime etc zien. Februari is tot nu toe geen bijzondere maand

adofmirosch

Avatar

Sander, google netflix-nederland :)

nieuwslaatste nieuws

meest populair