De films die Netflix in maart toevoegt

De films die Netflix in maart toevoegt

Met weer heel wat nieuwe titels!

Netflix heeft vandaag een hele waslijst aan films aangekondigd voor de maand maart. Aangezien het er zoveel zijn, en we niet elke film daarvan de moeite van het uitlichten waard vinden, hebben we de opzet van deze maandpreview iets gewijzigd. Ditmaal een overzicht met vijf topfilms, gevolgd door een compleet overzicht met alle nieuwe titels.

The Pursuit of Happyness (1 maart)
Bekijk de afbeelding Regie: Gabriele Muccino | Cast: Will Smith, Jaden Smith, Thandie Newton, Brian Howe
Een waargebeurd verhaal, met Will Smith en zoontje Jaden Smith in de hoofdrol. Will speelt de rol van Chris Gardner, een man die er moeite mee heeft elke maand de eindjes aan elkaar te knopen. Hij verliest zijn baan, zijn huis en kan geen kant meer op. Als hij als stagiair mag beginnen bij een effectenhandelaar, is dat het begin van een kans om zijn dromen na te jagen.


Jurassic Park (1 maart)
Bekijk de afbeeldingRegie: Steven Spielberg | Cast: Sam Neill, Laura Dern, Jeff Goldblum, Richard Attenborough
Het begin van een fantastische franchise en Netflix plaatst de eerste drie films. Deze spelt zich af op het afgelegen eiland Isla Nublar voor de kust van Costa Rica. Daar heeft de steenrijke John Hammond een pretpark met echte dinosaurussen gebouwd. Een select groepje experts wordt uitgenodigd om het park te testen en te kijken of het wel kan draaien. Met gevaarlijke effecten.


Despicable Me (12 maart)
Bekijk de afbeeldingRegie: Pierre Coffin, Chris Renaud | Cast: Steve Carell, Jason Segel, Russell Brand, Julie Andrews
Groo is een duivels meesterbrein. Althans, dat wil hij. Maar als hij de drie weeskinderen Margo, Edith en Agnes adopteert, blijkt dat het leven eigenlijk helemaal niet zo slecht is. Tegelijk wil Groo toch zijn plan om de maan te stelen doorzetten, waarbij de drieling alles op alles zet om hem daarvan te weerhouden. Ook het begin van een franchise.


Inglourious Basterds (26 maart)
Bekijk de afbeeldingRegie: Quentin Tarantino, Eli Roth | Cast: Brad Pitt, Mélanie Laurent, Christoph Waltz, Eli Roth
Deze Tarantino-film spelt zich af tijdens de Tweede Wereldoorlog en volgt twee verhaallijnen. Aan de ene kant is er de Joodse Shosanna Dreyfus, wiens familie op brute wijze is vermoord. Ze ontsnapt naar Parijs, waar ze een bioscoop runt. Ondertussen landt een Joodse groep soldaten in Frankrijk om wraak te nemen op de Nazis. Uiteindelijk stuiten ze op Shosanna en ondernemen ze samen een missie om de leiders van het Derde Rijk uit te schakelen.


District 9 (31 maart)
Bekijk de afbeelding Regie: Neill Blomkamp | Cast: Sharlto Copley, Jason Cope, Nathalie Boltt, Sylvaine Strike
Met deze opvallende sci-fi film brak regisseur Neill Blomkamp door in Hollywood. De film draait om een paar actuele thema's rond raciale uitsluiting en koppelt data an de landing van buitenaardse wezens. Maar de mens heeft die wezens ondergebracht in getto's in Zuid-Afrika. Bij een routinecontrole ontdekt een overheidsfunctionaris verboden biotechnologie, die als resultaat heeft dat hij langzaamaan in een van de aliens verandert.



En verder...
1 maart:
The Boy Who Harnessed The Wind (2019)
Nanny McPhee 2 (2010)
The Lost World: Jurassic Park (1997)
Jurassic Park III (2001)

12 maart:
Despicable Me 2 (2013)

13 maart:
Triple Frontier (2019)

15 maart:
Blair Witch (2016)

22 maart:
The Miami Showband Massacre (2018)

29 maart:
The Highwaymen (2019)
The Legend of Cocaine Island (2018)

31 maart:
Seven Pounds (2008)
Snatch. (2000)


NieuwsFilm

meest populair