POLL: Beste en slechtste DC Extended Universe-films

POLL: Beste en slechtste DC Extended Universe-films

Stem op de zes DCEU-films.

Begin volgende maand verschijnt Shazam!, de zevende film in het DC Extended Universe in de wereldwijde bioscoopzalen. Hieronder de simpele poll: welke van de zes reeds verschenen films in het DC -filmuniversum vind jij de beste, en de slechtste?

Het DC Extended Universe trapte in 2013 af met Man of Steel en in 2018 verscheen met Aquaman het meest recente deel. Tussendoor verschenen er ook films rond de Batman (en Superman), Suicide Squad, Wonder Woman en uiteraard de Justice League.

Meest opvallende titels
De financieel succesvolste film is sinds kort Aquaman (2018) en daarvoor was het de zwak ontvangen film Batman v Superman: Dawn of Justice (2016) die financieel het sterkst scoorde wereldwijd. Overigens waren alle andere films financiële successen, met ook Suicide Squad (2016) en Wonder Woman (2017). Alleen Justice League uit 2017 bleek een financiële teleurstelling. Tot op heden zijn alleen Wonder Woman (93 procent) en Aquaman (65 procent) positief ontvangen volgens Rotten Tomatoes.

Beste film in het DCEU
Geef hieronder aan welk deel jij het beste vindt!

De poll is geëindigd, je kan niet meer stemmen.
Slechtste film in het DCEU
En geef hieronder aan welk deel jij het slechtste vindt.

De poll is geëindigd, je kan niet meer stemmen.
Meer weten over de afzonderlijke delen in het DC Extended Universe? Check dan de special per film die even geleden op FilmTotaal verscheen.

NieuwsFilm

meest populair