Algemeen

Komt X-Men pas in 2022 naar het Marvel Cinematic Universe?

Het gaat nog wel even duren.

door Jim Pedd om 18:11 in Algemeen
De deal van Fox en Disney is rond. De X-Men, Fantastic Four en Deadpool behoren nu weer tot Disney en daarmee ook Marvel Studios. Kevin Feige kan dus aan de slag met de personages waar hij al ontzettend lang mee aan de slag wil. Maar dat zal naar verluidt nog wel even duren.

The Hollywood Reporter stelt dat de kans klein is dat de X-Men op korte termijn naar het Marvel Cinematic Universe komen. Dat komt vooral doordat de integratie tussen de twee studio's pas net op gang komt. Daarbij moeten diverse deals met producenten als Lauren Shuler Donner en Simon Kinberg opnieuw vormgegeven worden.

Nog geen plannen
Marvel Studios heeft nog niet bekend gemaakt hoe het de X-Men in zijn universum wil introduceren. De komende tijd staan er in elk geval heel wat andere projecten gepland:
Black Widow
The Eternals
Shang-Chi
Doctor Strange 2
Black Panther 2
Guardians of the Galaxy Vol. 3
Al die films zullen er vermoedelijk eerst komen en daarna is er mogelijk pas echt ruimte voor de X-Men. Dat zou betekenen dat tegen 2022 pas de eerste X-Men films uit kunnen komen in het MCU. Maar tegelijk gaat ook het gerucht dat we aan het eind van Avengers: Endgame zullen zien hoe de X-Men ontwaken in het MCU.

Voorlopig heerst de onduidelijkheid echter nog gewoon en is het wachten op aankondigingen.

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

MovieMaster2

Avatar

Er komt toch ook een ms. Marvel film?
Is die afgelast of zijn jullie die vergeten

SplashySleet20

Avatar

@moviemaster kevin feite wil een ms. Marvel film maar die is nog niet heel erg ver in ontwikeling. Er is wel een kans dat ze wordt geïntroduceerd in captain marvel 2 of 3

Ang3l

Avatar

Captain Marvel, Miss Marvel.
Captain America, Miss America.
We doen t gelijk!

nieuwslaatste nieuws

meest populair