Sterrencast 'Kingsman: The Great Game' breidt uit

Fikse aanvullingen in cast én crew...

Sinds de overname van FOX door Disney gaat het hard met de nieuwe Kingsman-prequel Kingsman: The Great Game. De laatste weken werden er nieuwe namen toegevoegd aan de cast en de crew van de film.

De grootste toevoegingen aan de cast van de film zijn de Roemeense actrice Alexandra Maria Lara (Rush, Geostorm) en de Zwitserse acteur Joel Basman (Kursk, Papillon). Deze acteurs worden toegevoegd aan een toch al fantastische lijst met castmembers met onder andere Aaron Taylor-Johnson (Godzilla), Djimon Hounsou (Shazam), Ralph Fiennes (Spectre) en Daniel Brühl (Captain America: Civil War).

Foto boven: Alexandra Maria Lara, foto onder: Joel Basman

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bijzondere crew
Aan de crew van regisseur Matthew Vaughn zijn ook wat opvallende nieuwe namen toegevoegd. Zo komen de Emmy-winnende costume designer Michele Clapton (Game of Thrones) en art director Doug Meerdink (Jurassic World, Kong: Skrull Island) aan boord.

Geen Taron Egerton
Taron Egerton, die het personage Gary "Eggsy" Urwin speelde in de vorige Kingsman-films, is niet te zien in deze film. De prequel zal zich namelijk afspelen in de periode na de Eerste Wereldoorlog en het ontstaan van de Kingsman-organisatie uitleggen.

Disney CEO Bob Iger heeft aangegeven verder te willen met de Kingsman-franchise, ook na deze film. Regisseur Vaugn is bezig met een derde Egerton-film en heeft ideeën voor een Statesman spinoff en een aantal televisieseries.

20th Century Fox heeft Kingsman: The Great Game de releasedatum 14 februari 2020 meegegeven.

NieuwsFilm

meest populair